2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واقعا یعنی فردا برم بخرم هستش .کیلیویی چند خریده 

کیلویی نیس دسته ای خرید نمیدونم چند ولی الان تو بازار هس

‌‌‌‌‌‌دختر شمالی🌿🌾                    دل اگر تیره نباشد همه دنیاست بهشت...                             من اگه شاعر میشدم مخاطب همه شعرام قرمه سبزی و ته دیگ سیب زمینی بود...                                                           خدایا یدونه از اون معجزه قشنگات لطفا...!
میشه بیشتر توضیح بدین؟ گیاهه؟ سیرقلیه چیه؟🙄

همین برگ سیر رو خرد میکنن سرخ میکنن مرغو تفت میدن باهاش بهش آب اضافه میکنن میزارن جا بیفته بعضی ها لپه هم توش میریزن.. ودر آخر تخم مرغ رو میریزن توش 😐خوشمزست

گیلان بعضی شهراش بسته متوسط 5 تومن

این دستور خوبه؟کامله؟
اگه چیزی هست بگین اضافه کنم

.ابتدا لپه ها را از چند ساعت قبل خیس دهید .سپس برگ سیرهای تازه را بشویید و به اندازه های نیم سانتی خرد کنید.
 مرغ یا اردک را به ابعاد کوچکتر تکه کنید و استخوان های آن را جدا کنید و  در روغن سرخ کنید.
 پیاز را خلالی خرد کنید و در مقداری روغن تقت دهید تا طلایی رنگ شود.سپس برگ سیرها را داخل پیاز : https://namnak.com/%D9%BE%DB%8C%D8%A7%D8%B2.p11128 ها بریزید و کمی تفت دهید.در حین تفت دادن سیرها ، نمک :https://namnak.com/%D8%AE%D9%88%D8%A7%D8%B5-%D8%B2%D8%B1%D8%AF%DA%86%D9%88%D8%A8%D9%87.p30912 و زردچوبه را به همراه خیس خورده شده اضافه کنید و هم بزنید. های تفت داه شده را با مرغ های سرخ شده مخلوط کنید و مقداری آب داخل آن بریزید  تا با حرارت ملایم کاملا پخته و نرم شوند. ها  را در ظرفی بشکنید و با چنگال هم بزنید و وقتی گوشت خورشت پخت و مقدار بیشتر آب غذا گرفته شد ها را به داخل خورشت اضافه کنید و بعد از 5 دقیقه  غذا را خاموش کنید.