2777
2789
عنوان

عکس بی بی چکهای حاله دار مثبت

167 بازدید | 16 پست

سلام دوستان بنده تازه عضو شدم کارتون راهنمایی میخوام چندماهه که اقدام کردم تمام علایم رو داشتم ولی باردار نمی شدم سیکل پریودیم ۲۰ روزه اس ۳ روز عقب زدم بی بی چک زدم بعد ۲۰ دقیقه حاله افتاد میخوام بدونم ممکنه باردار باشم تا حالا ببار هم بی بی چکهام حاله دار نشون نداد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیست دقیقه صبر کردی خیلی زیاده اگه مثبت بود تو چند دقیقه اول نشون میداد این بی بی چکا وقتی زمان زیاد بگذره کامل خشک بشن الکی حاله میندازن صبح زود قبل از اینکه از جات پاشی دمای بدنتو بگیر اگه ۳۷ رو رد کرده بود مثلا ۳۷.۱ شده بود حتما حامله ای تجربه دارم که میگم من پسر دومم و سومم رو دو روز بعد از نزدیکی فهمیدم حامله ام تا موعد پریودم هم استرس نداشتم چون مطمئن بودم. استرس خودش باعث عقب انداختن پریودی میشه

من هربار که بی بی چک میزدم هیچ حاله ای نبود

منم مثلا هر دوره اي كه ميزدم نبود اما يك دوره تمام علائم بارداري رو داشتم حتي دوتا بيبي چك پشت سر هم صبح و يكي ظهر و شب هم زدم حاله داشت اما فرداش رفتم ازمايش منفي بود

من سر پسر دومم ۱۰ روز از موعد پریودم گذشته بود آزمایش بتا هم مثبت بود فقط برای اینکه آرزو داشتم یه د ...

الان دوروز از پریودیم میگذره و ۳ بار بی بی چک زدم ببار ۱۴ روز بعد از اقدامم که هیچی نشون نداد بیارم ۲۰ روز بعد از اقدام که خط کم رنگ نشون داد دوباره انجام دادم بازم همینطوری شد 

هرکاری میکنم عکس ارسال نمیشه اه

صبح زود اگه میتونی و دما سنج داری قبل از اینکه از جات پاشی دمای بدنت رو بگیر این از بی بی چک مطمئنتره خواهر شوهر من یک هفته عقب انداخته بود قبل از آزمایش دمای بدنش رو گرفتم پایین بود بهش گفتم حامله نیستی فکر کرد از حسودی میگم آزمایش داد منفی بود 

صبح زود اگه میتونی و دما سنج داری قبل از اینکه از جات پاشی دمای بدنت رو بگیر این از بی بی چک مطمئنتر ...

درد پریودی دارم ولی خبری از پری نیست خدایا باردار باشم چشم انتظاری خیلی سختع