ارغوانی۷۹ مدیر استارتر عضویت: 1399/07/04 تعداد پست: 2669 عنوان چرا آدم باید از رانندہ تاکسی بودن پدرش خجالت بکشہ؟ 230 بازدید | 27 پست مردم یک جامعہ شغل ھای مختلفی دارن ھمون اندازہ کہ پزشک و مھندس و معلم نیازہ رانندہ تاکسی و خیاط و غسال و قبر کن و کارگر سادہ و کشاورز و ... نیاز داریم کِی انقد حیوون شدیم کہ پول حلال درآوردنو بد میدونیم (حیوون شرف دارہ البتہ) خدایا ! ھمین افتخار مرا بس کہ بندہ ی توام! و ھمین عزت مرا بس تو خدای منی! خدایا!تو ھمانی کہ من میخواھم! مرا ھمان کن کہ تو میخواھی!💚 1399/09/25 | 01:15 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ارغوانی۷۹ مدیر استارتر عضویت: 1399/07/04 تعداد پست: 2669 کی بد میدونه بیاد بزنمش😒 نون حلال در آوردن افتخار داره حالا با هر شغلی مجری برنامہ دستپخت😔 خدایا ! ھمین افتخار مرا بس کہ بندہ ی توام! و ھمین عزت مرا بس تو خدای منی! خدایا!تو ھمانی کہ من میخواھم! مرا ھمان کن کہ تو میخواھی!💚
ارغوانی۷۹ مدیر استارتر عضویت: 1399/07/04 تعداد پست: 2669 اون.مجری امثالش احمق تشریف دارن احمق بودنم حقی دارہ بخدا خدایا ! ھمین افتخار مرا بس کہ بندہ ی توام! و ھمین عزت مرا بس تو خدای منی! خدایا!تو ھمانی کہ من میخواھم! مرا ھمان کن کہ تو میخواھی!💚
sayoo1 عضویت: 1392/04/21 تعداد پست: 40431 مجری برنامہ دستپخت😔 عوامل برنامه دستپخت کلا مشکل دارن انگار چند وقت پیش هم یکی از داور ها به یکی از شرکت کننده ها توهین کرده بود کلیپش تو آپارات و بقیه سایت ها هست پیج
reyhane78y عضویت: 1399/08/26 تعداد پست: 501 احمق بودنم حقی دارہ بخدا اره والا یکی نبود بگه ب این اقازاده ها عزیزم بابات پول مردم میخوره خون سو کرده تو شیشه اختلاس میکنه بالا می کشه خجالت نمیکشیییی😐🤣
ارغوانی۷۹ مدیر استارتر عضویت: 1399/07/04 تعداد پست: 2669 عوامل برنامه دستپخت کلا مشکل دارن انگار چند وقت پیش هم یکی از داور ها به یکی از شرکت کننده ... آرع بھش گفتہ بود آشپزیت افتضاحہ واقعا برای تخریب کردن برنامہ ساختن؟یکبارم ب پنیر لیقوان تبریز توھین کردن فقط برای تبلیغ میھن خدایا ! ھمین افتخار مرا بس کہ بندہ ی توام! و ھمین عزت مرا بس تو خدای منی! خدایا!تو ھمانی کہ من میخواھم! مرا ھمان کن کہ تو میخواھی!💚
ارغوانی۷۹ مدیر استارتر عضویت: 1399/07/04 تعداد پست: 2669 اره والا یکی نبود بگه ب این اقازاده ها عزیزم بابات پول مردم میخوره خون سو کرده تو شیشه اختلاس میکنه ... واقعا خجالتو اون حروم خورا باید بکشن چقدر غصہ خوردم برای اون طفل معصوم ک ازش اون سوال احمقانہ رو پرسید خدایا ! ھمین افتخار مرا بس کہ بندہ ی توام! و ھمین عزت مرا بس تو خدای منی! خدایا!تو ھمانی کہ من میخواھم! مرا ھمان کن کہ تو میخواھی!💚
reyhane78y عضویت: 1399/08/26 تعداد پست: 501 واقعا خجالتو اون حروم خورا باید بکشن چقدر غصہ خوردم برای اون طفل معصوم ک ازش اون سوال ... دقیقا 😔
jooooodiiiiiabott عضویت: 1397/08/20 تعداد پست: 10315 منم وقتی اون سوالو ازش پرسید گفتم جنجال بپا میشه چون سوال زشتی کرد و خجالت پدرشو دیدمیاد بچگی خودم افتادم که روز اول مدرسه شغل پدراو میپرسیدنو چقدر حس بدی بود ❤️ قسمت بشه كنارش درگير آرامش بشيد ❤️
ارغوانی۷۹ مدیر استارتر عضویت: 1399/07/04 تعداد پست: 2669 منم وقتی اون سوالو ازش پرسید گفتم جنجال بپا میشه چون سوال زشتی کرد و خجالت پدرشو دیدم یاد بچگی ... چقدر من اون معلنا بدم میومد ک میپرسیدن من یبار خیلی سر این قضیہ خجالت کشیدم ی سوالی مربوط ب کار بود از ھمہ پراید از من نپرسید چون پدرم با ما زندگی نمیکرد اونموقع ھمہ فھمیدن اون قضایارو 😕 خدایا ! ھمین افتخار مرا بس کہ بندہ ی توام! و ھمین عزت مرا بس تو خدای منی! خدایا!تو ھمانی کہ من میخواھم! مرا ھمان کن کہ تو میخواھی!💚
ارغوانی۷۹ مدیر استارتر عضویت: 1399/07/04 تعداد پست: 2669 قضیه چیه مجری برنامہ دستپخت ب یہ دختر نوجوون میگہ ناراحت نیستی کہ بابات رانندہ تاکسیہ جلوی دوستات خجالت نمیکشی ؟😐😑 خدایا ! ھمین افتخار مرا بس کہ بندہ ی توام! و ھمین عزت مرا بس تو خدای منی! خدایا!تو ھمانی کہ من میخواھم! مرا ھمان کن کہ تو میخواھی!💚
shahinaz عضویت: 1399/06/12 تعداد پست: 1455 فقط ماست مالی کردنش بیشتر حالمو بهم زد هی میگفت اتفاقا ما این برنامه رو برای تکریم مشاغل گذاشتیم مرتیکه احمق بیشعور...
ارغوانی۷۹ مدیر استارتر عضویت: 1399/07/04 تعداد پست: 2669 فقط ماست مالی کردنش بیشتر حالمو بهم زد هی میگفت اتفاقا ما این برنامه رو برای تکریم مشاغل گذاشتیم مرت ... گاو بود یہ گاو واقعی اصلا خیلی اعصابمو خورد کردہ از اون روز خدایا ! ھمین افتخار مرا بس کہ بندہ ی توام! و ھمین عزت مرا بس تو خدای منی! خدایا!تو ھمانی کہ من میخواھم! مرا ھمان کن کہ تو میخواھی!💚