2777
2789
عنوان

بچه ها کسی دوقلو اورده با قرص کلومیفن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 606 بازدید | 39 پست
از خدا بخواین یکی بهتون بده ولی سالم باشه  دوقلو فقط از بیرون میبینین  قشنگه & ...

منم شنیدم خیلی سختهههه

اما من پزشکی قبول شدم میخوام تا شیفتای بیمارستانم شروع نشده دو تا بیارم تموم شه بره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا حفظشون کنه عزیزم تو دوران بارداری مشکلی نداشتی؟

خیلی درد کشاله ران دارم ولی خیلی بیخیالم‌حتی شیافم‌نمیزارم درصورتی ک دوقلو دار ها خیلی هاشون سرکلاژ میکنن حتی

امید زندگیم دوقلوهام😍 
خدا حفظشون کنه دو قلوان؟

بله ،دو قلو هستند،دو قلو داشتن خیلی شیرینه اگه شوهر ادم خوب باشه انگار بهشته ،الان بچه های من با هم بازی میکنند و خیلی هم هوای همو دارند ولی از صبح که پامیشم کاردارم تا وقتی میخوابم ،اگه کمکی داشته باشی خیلی خوبه ،من کمکی نداشتم 

منم شنیدم خیلی سختهههه اما من پزشکی قبول شدم میخوام تا شیفتای بیمارستانم شروع نشده دو تا بیارم تموم ...

دیگه بعد جون نداری درس بخونیا 😅

والا من که داغون شدم‌ بارداریم هم مثل ادمیزاد نبود بدترین دوران زندگیم بوده 

❤️👶🏻الهي شكر 👶🏻❤️ اللهم صل علي محمد وآل محمد وعجل فرجهم 
خیلی درد کشاله ران دارم ولی خیلی بیخیالم‌حتی شیافم‌نمیزارم درصورتی ک دوقلو دار ها خیلی هاشون سرکلاژ ...

اها هنوز فارغ نشدید؟امیدوارم به سلامتی فرشته هاتون بیان تو بغلتون

خیلی درد کشاله ران دارم ولی خیلی بیخیالم‌حتی شیافم‌نمیزارم درصورتی ک دوقلو دار ها خیلی هاشون سرکلاژ ...

اره من سرکلاژ شدم غذام هم خوابیده میخوردم هر روز امپول و شیاف داشتم خیلی سخت بود 

دیگه بعد جون نداری درس بخونیا 😅 والا من که داغون شدم‌ بارداریم هم مثل ادمیزاد نبود بدترین دوران زن ...

دقیقا اما اگه نیارمم میره تا ۷ سال دیگه که اونم بعدش طرح و هزار داستان دیگه که ۱۰ سال طول میکشه منم ۲۸ سالمه مجبورم

اخی عزیزم‌.‌ولی من نه 😄 همه کارامم خودم‌میکنم

الهی شکر خدا بهت توان بده بعدشم اسون باشه 

من بعدشم بچه هام نا اروم بودن و هستن 😑

خوش به حالتون که پزشکی قبول شدین ان شاله پزشک خوبی میشین و مادر خوبی

مرسی عزیز دلم الان که به ارزوم رسیدم اونم تو استانه ی ۳۰ سالگی میگم واقعا اتفاق خاصی نیست و هر کی همت کنه به راحتی میتونه بهش برسه

الهی شکر خدا بهت توان بده بعدشم اسون باشه  من بعدشم بچه هام نا اروم بودن و هستن 😑

اخی عزیزم .کاش اروم باشن البته هرچقد راحت بگیری همون جور راحت میگذره من اینجوری قصد کردم از روز اول 

دکترم گفت استراحت باش ولی من گوش ندادم خداروشکر تاحالا هم‌مشکلی پیش نیومده هرچیز روند طبیعیش طی بشه بهتره من برام‌پرلوتون هم نوشت دکتر ولی نزدن چون نه لکه بینی دارم نه چیزی فقط درد دارم ک شاید از فردا شیاف بگیرم بذارم چون یکم ترسیدم از زایمان زودرس . بچه هات چند کیلو بودن چندهفته زایمان کردی؟

امید زندگیم دوقلوهام😍 
اخی عزیزم .کاش اروم باشن البته هرچقد راحت بگیری همون جور راحت میگذره من اینجوری قصد کردم از روز اول& ...

۳۸ هفته زایمان کردم پرولوتون هفته ای یه دونه از هفته ۱۶ زدم تا ۳۷ هفته 

شیاف روزی دوتا 

یه قرصی هم بود برای جلوگیری از زایمان زود رس و درد خیلی خوب بود اونم روزی ۳ تا 

امپول انوکسوپارین هم هر روز داشتم 

۲۵۰۰ 

۲۴۶۰  بودن