2777
2789

قلیون کشیدن کلا حرکت چیپ و سطح پایینیه.

به اشتباه بعضیا احساس خفن بودن میکنن باهاش

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».  

خیلی ضرر داره بهتره استفاده نکنید من فاز اونایی که همش دنبال لذت به هرقیمتی هستن رو اصلا درک نمیکنم لااقل اینکارارو جار نزنیدراستی  اگه بچتون ببینه بمرور ازشما یاد میگیره نمیتونین از قهوه خونه جمعش کنید غصشو می خورید 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی خدا بگم چیکارت نکنه من قلیونی نیستم سیگارو ترک کردم امشب با همسرم یکم صحبت کردیم حال روحیم بهم ر ...

😂😂😂

منم 15 روز نکشیدم بعد 15 روز دیشب کشیدم الانم درحال استعمال میباشم😂😂

😂😂😂 منم 15 روز نکشیدم بعد 15 روز دیشب کشیدم الانم درحال استعمال میباشم😂😂

وای لعنتی نگو😢من 8 ماهه ترک کردم تو این 8 ماه 4 یا 5 بار کشیدم الانم نداریم تو خونه😢

مشکل دنیا این است که احمق ها کاملا به خود ایمان دارند و خردمندان دائما در شک و تردیدند...
قلیون کشیدن کلا حرکت چیپ و سطح پایینیه. به اشتباه بعضیا احساس خفن بودن میکنن باهاش

من جلوی جمع قلیون نکشیدم تا حالا..

تنهایی یا با شوهرم میکشم...فک نکنم کسی بخواد وقتی تنهاس بخواد خفن بازی دربیاره..

🖤