2777
2789

تو تاپیک قبلم گفتم از صبح طلبکاره عصر همه کارای خونه کردم رفتم شام‌درست کنم پدر شوهر و مادرشوهرم اومدن پدرشوهرم همه اش حرف میزد نتونستم برم شام درست کنم ساعت های ۸ونیم رفتن بچه امم بیدار شد سریع رفتم ماکارونی درست کردم هی بچه شیر میدادم هی میرفتم آشپزخونه ماکارونیم خمیر شد حالا اومده از وقتی هم اومده یه کلمه حرف نزده هرچی میگم‌جواب نمیده سر عذا هم ماشد یه چیز دیگه خورد گفت خمیره بهش میگم بذار یه نمیرو ب ات درست کنم میگه گفتم‌ نمیخوام خسته شدم از دستش میخوام برم خونه مامانمشون یه چند روز از دستش راحت بشم واقعا کاش ازدواج نمیکردم 😔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب عزیزم روشت اشتباهه چرا فک میکنی همه چی همیشه باید آماده باشه 

میتونستی به پدر شوهر ومادرشوهرت بگی بمونین واسه شام ی چیزی پاشم درست کنم دور هم باشیم اگه میخواستن بمونن بچه رو میدادی دستشون پامیشدی شام درست میکردی اگرم نمیموندن بعد رفتنشون ی املتی چیزی درست میکردی به شوهرتم مبگفتی هرچقد گفتم نموندن 

مامان دوتا دخمل ناز 😍

ببخشید ولی متنفرم از مردایی که تو خونه ننشون کوفت هم جلوشون میذاشتن میخوردن حالا واسه خانومشون شیش متر زبون دارن به این مردا نباید رو داد اصلا نباید میگفتی برم واست نیمرو درست کنم

شما زحمت خودتو کشیده بودی دوست داشت بخوره نداشت هم نخوره اه ببخشید اعصابم به هم ریخت

🤍

عزیزم بری خونه مادرتم چیزی درست نمیشه شما همون نهارو شام بپز خواست بخوره نخواست نخوره یه مدتم سه به سرش نزار خودتو با بچت مشغول کن بعد یه مدت خودش میاد سمتت به خودت برس واسه خودتم وقت بزار اصلا دعوا هم نکن فقط وقتی اون نمیاد سمتت تو هم یه مدت بزار تنها باشه

منم تازه سزارین کردم ده دوازده روزه خونه مادرشوهرمم شوهرم تنها خونه خودمونه 🙁نمیدونم بیس روزم تموم بشه برم چه واکنشی نشون بده احتمالا اونم قرزدنا و سردیاش شروع بشه ولی عزیزم تو اون تاپیکت هم گفتم بهت بعد یه مدت خوب میشه سعی کن خودتو کنترل کنی موقعی که بچت خوابه سریع یه دستی ب خونت بکش یه غذا درس کن که واس شامم بمونه یا بعدظهرا اگه نیم ساعتم بچت خوابید توهم باهاش بخواب انقد دنیا رو به کامت تلخ نکن هممون کشیدیم اینروزا رو و من الان دومین باره میخام تجربه کنم این تلخیارو شوهرمنم مث شوهرتو اخلاق و رفتارش ولی چه میشه کرد باید بسازیم دیگه 

❤️

عزیزم بری خونه مادرتم چیزی درست نمیشه شما همون نهارو شام بپز خواست بخوره نخواست نخوره یه مدتم سه به ...

نمیاد سمتم خون ریزی من دوماهه قطع نشده هر چی به خودم برسم اون رابطه کامل میخواد که الان نمیشه پس نمیاد از نظر روحی خسته ام رفتاراش اذیتم میکنه خونه برام مثل زندون شده دوست دارم برم یه جا آرامش بگیرم

ببخشید ولی متنفرم از مردایی که تو خونه ننشون کوفت هم جلوشون میذاشتن میخوردن حالا واسه خانومشون شیش م ...

خسته ام خودم‌به اندازه کافی خسته ام اینم با رفتاراش اعصابم رو خورد میکنه تو خونه مامانش املت میخوره ولی وقتی من درست میکنم میگه املت مگه غذایه درست میکنی