شوهرمن پسردومی خانواست مانامزدیم از اول هرچی پدرمادرش میگفتن میگفت چشم برعکس اون دوتا همش پدرمادرشونو خسته میکنن داد میزنن سرشون ولی مادرش بزرگه و بیشتردوست داره همش آبروشو میبره جلوجمع ولی مادره میمیره براش پدرشم کوچبکه و دوس داره پدرش بافهم و شعوره فرق نمیزاره. الانم پدرشون عمل کرد شوهرم پیش من میگه پول ندارم ولی میره ۵/۶کیلو میوه و خرید خونه واسه مادرش میکنه پسربزرگه و زن بچش دست خالی میان میخورن و.میبرن ده تاحرف بمادره بارمیکنن باز مادرش پیش عالم و ادم از پسربززگه تعزیف میکنه پسرکوچیکه نون بخره تمام دنیا میفهمن ولی شوهربدبخت من نه،بهش میگم میگه مادرمه برام سختی کشید نمیتونم چیزی بهش بگم درجواب (گفتم بهش مادرت همش ازون پسرش میگه) هروقت میگم مادرت اینوگفت میگه تحمل کن نمیتونم تغییرش بدم مادرشم میشینه پیشش گریه میکنه بخدا منظورنداشتم ولی زبونشم درازه شوهرم ازش میترسه یبارکوچیکه داشت میرفت بازارمادره دادبیداد کرد شوهرم که شنید برادره به شوهرم میگه میای میگه ن مامان داد بیدادمیکنه،هروقت اسم مادرشومیارم داد بیداد میکنه توخیابون آبرومومیبره.(چون نامزدیم بیرون حرف میزنیم)چیکارکنم حرصم نگیره؟؟؟بخاطرکروناعروسی نمیگیریم شوهرمم میگه بدون عروسی خونه نمیگیرم الانم پدرم مریضه ،خیلی حرص میخورم عصبی شدم مادرشم همش زر میزنه جلو دهنشو نداره
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
شانسه دیگه عزیزم. مال منم همینه. فقط اینکه اگر بهت میگه پول ندارم ولی برای خانوادش خرج میکنه از نظر شرعی مشکل داره کارش. ببین توی نت بزن اولویت خرجی و نفقه برای مرد. کامل سرچ کن. مطلب هست که میگه اولویت با نیاز زنه. بعد فررند. بعد کمک به پدر و مادر. مطلبش رو برای شوهرت بفرست که بفهمه
مادرش چی؟میبینه پسرش سه شیفت کارمیکنه ولی همش میگه این ندارم اون ندارم پسره میره میخره، زنش مهم نیست خونه نداره مهم نیست؟همین پولا کلی شد،شماحتما یابرادرداری یا مادرشوهری
راستشو بخای ما ی عمره با اینجور مشکلی سرو کله میزنیم. پدر منم دقیقا از همه چیزش میزنه ک ب مادرش برسه سی ساله دارن با هم زندگی میکنن مامانم دائما غر میزنه هم دیگه رو پیر کردن دائم دعوا دائم جر و بحث دائم قهر و کتک کاری. الان جوریه که ما هر شب و روزمون آروزی مردن مادربزرگمون رو داریم چون ب چشم خودمون میبینیم نصف درآمد بابام خرج مادرش میشه ک بجز پدرم ۱۰ تا بچه دیگه داره.و دیگران عین خیالشون نیس. کاش شما هم از همین اول کار فکری کنین چون از ی زمانی ب بعد خیلی بده ک نون تو سفره برداشته بشه برده شه برنج سرسفره برا یکی دیگه باشه نصف گوشت خونه سهم بقیه باشه
میشه برا رسیدن ب خواسته دلم یه صلوات مهمونم کنی... ❣اللهم صل علی محمد وآل محمد❣