2777
2789
عنوان

آرزومه برم دانشگاه😥

| مشاهده متن کامل بحث + 285 بازدید | 27 پست
چند سال گذشته از دوران تحصیلم با بچه هم واقعا سخته

متوجهم، اره اصلا اسون نیست

اما شاید برنامه ریزی کنی کم کم بخونی در حد پیام نور بتونی رتبه بیاری مثلا برای دو سال آینده. پیام نورفکر نکنم خیلی سخت باشه.

دوستان اگر اطلاعات در زمینه‌ی مهاجرت و ادامه تحصیل و... می‌خواین لطفا یا پست بذارید تگم کنید یا توی یکی از تاپیک‌هام کامنت بذارین که بتونم بقیه رو که سوال مشابه دارن ارجاع بدم و یک سوال مشابه رو چندین بار در خصوصی جواب ندم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متوجهم، اره اصلا اسون نیست اما شاید برنامه ریزی کنی کم کم بخونی در حد پیام نور بتونی رتبه بیاری مثل ...

اخه دیپلمم فنی هس دانشگاه پیام نور دیپلم فنی قبول نمیکنه گلم

سلام واسه حاجت رواییم دعای خیر کنید مرسی دوستان
اره عزیزم فکر نمیکنم همچین چیزی بشه

چرا شاید تو این یکی دو سال نه  اما بالاخره میشه یه سری دانشگاه ها

همونطور که یک سری از دانشگاه ها کاردانی به کارثناسی و کارشناسی بدون کنکور میگیرن

اخه دیپلمم فنی هس دانشگاه پیام نور دیپلم فنی قبول نمیکنه گلم

درست می گی عزیزم، نمی دونستم

ببین با دیپلم فنی نمیشه کنکور نظری داد؟ مثلا کنکور انسانی بدی؟ یا باید اول دیپلمشو بگیری؟

اگر خیلی برات مهمه می تونی یه برنامه ریزی چندساله کنه اول مدرک دبیرستان نظری بگیری (مثلا انسانی که تو خونه خوندنش راحتتره) بعد کنکور بدی بری پیام نور.

البته می دونم خیلی دردسر داره، اما برای این می گم که بعدا حسرتش رو نخوری. 

دوستان اگر اطلاعات در زمینه‌ی مهاجرت و ادامه تحصیل و... می‌خواین لطفا یا پست بذارید تگم کنید یا توی یکی از تاپیک‌هام کامنت بذارین که بتونم بقیه رو که سوال مشابه دارن ارجاع بدم و یک سوال مشابه رو چندین بار در خصوصی جواب ندم.
درست می گی عزیزم، نمی دونستم ببین با دیپلم فنی نمیشه کنکور نظری داد؟ مثلا کنکور انسانی بدی؟ یا باید ...

اره عزیزم شما درست میگین ممنونم از راهنمایی خوب وبه جاتون

سلام واسه حاجت رواییم دعای خیر کنید مرسی دوستان