2777
2789

آرزو و هدف جدید بساز

اگر یه دختر با مانتوی بلند که نوک دماغش سرخ شده و موهاش از زیر روسریش زده بیرون ولی با سرتقی با دوستاش بستنی میخوره و میخنده و بلند بلند حرف میزنه و سلفی میگیره دیدین بهش چشم غره نرین اون منم میترسم ازتون

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا میخواستی به چی برسی؟

احتمالا کمال گرایی داری و هیچ چیزی راضیت نمیکنه

من با تمام بدی هایم خدایی به شدت خوب و مهربان و بخشنده دارم، او تمام گناهانم را دید اما بخشید،تمام اشتباهاتم را دید اما نادیده گرفت،او تمام سرکشی هایم را طوری بخشید که فرشتگان نویسنده اعمالم هم از خاطرشان رفت، توبه مرا طوری پذیرفت که انگار هیچ وقت خطایی نکردم، روحم را تطهیر کرد،پاکتر از قبل، او تمام دعاهایم را اجابت کرد،تمام درهای بهشت را به رویم گشود،او تمام امیدم را با نگاه مهربانش پاسخ داد،عاشقانه مرا در آغوش گرفت، چقدر زیباست خدا داشتن
دقیقا میخواستی به چی برسی؟ احتمالا کمال گرایی داری و هیچ چیزی راضیت نمیکنه

رشته مورد علاقم تو دانشگاه مورد علاقم با کلی تلاش بهش رسیدم ولی الان هیچی از دزسامونو نمیخونم و خیلی خیلی بیحوصلم حس میکنم هیچکس حرفمو نمیفهه

رشته مورد علاقم تو دانشگاه مورد علاقم با کلی تلاش بهش رسیدم ولی الان هیچی از دزسامونو نمیخونم و خیلی ...

خب الان که رسیدی یه هدف بهتر در نظر بگیر، رشته ت چیه؟

نمی‌دونم چندسالته ولی میتونی از این به بعد اگه مجردی در کنار درس برای ازدواج مهارتهای لازم رو تو خودت ایجاد کنی برای انتخاب بهتر

من با تمام بدی هایم خدایی به شدت خوب و مهربان و بخشنده دارم، او تمام گناهانم را دید اما بخشید،تمام اشتباهاتم را دید اما نادیده گرفت،او تمام سرکشی هایم را طوری بخشید که فرشتگان نویسنده اعمالم هم از خاطرشان رفت، توبه مرا طوری پذیرفت که انگار هیچ وقت خطایی نکردم، روحم را تطهیر کرد،پاکتر از قبل، او تمام دعاهایم را اجابت کرد،تمام درهای بهشت را به رویم گشود،او تمام امیدم را با نگاه مهربانش پاسخ داد،عاشقانه مرا در آغوش گرفت، چقدر زیباست خدا داشتن
حقوق میخونم منظورتون چه مهارتاییه؟

مهارتهای کلامی

مهارتهای رفتاری

مهارت انتخاب همسر

مهارت شناخت آدما

مهارت انجام و مدیریت کارهای خانه با توجه به سبک زندگیتون

غیر از درس ببین علائقت چیه،در همون زمینه مطالعه کن و سعی کن رشد کنی،

مثلاً یکی از دوستام دوست داشت بره خارج ادامه تحصیل بده، روانشناسی میخوند و میخواست بره فرانسه، از دوران کارشناسی شروع کرد به یادگیری فرانسه

الان داره دکتری میگیره

ببین من الان ۲۸سالمه،اگه ۱۸تا ۲۳بودم اونقدر چیزای جدید یاد می‌گرفتم، اونقدر با آدمای مختلف تعامل میکردم و در جمع حضور داشتم،اونقدر کتاب میخوندم که دیدم نسبت به زندگی بازتر کنه

چیزی که الان نه وقتشو دارم نه انرژی لازم رو 

فقط حسرت میخورم یادم میاد چقدر وقت تلف کردم

در ضمن حتما برو پیش یه دکتر طب سنتی و چکاب کن خودتو،ببین شاید به خاطر بهم ریختگی مزاجت بی‌حال و بی انگیزه شدی

این موانع رو از بین ببر،حیفه جوونی اینطور بگذره