2777
2789

ما آدمیم حیوون که نیستیم . این چه زندگیه برای ما ساختن دیگه تا کی حسرت به دل بمونیم تا کییییی

اصلا روشون میشه توی روی ما نگاه کنن ادعای خدایی کنن. کو خدا کو وقتی کسی که تا خرخره توی فساد و اخالاسه و خون مردم کرده تو شیشه می گرده اونوقت یه زن بدبخت بچه اش ناقص به دنیا میاد

واقعا خسته شدم من ایران اصلا نمی خوام بمونم بذارین برم . مال خودتون هر چقدر می خوتین برینین بهش 

چقدر باید توی حسرت یه لباس بمونم چقدر دلم کیک می خواد نتونم بخورم . بابام اومده میگه پودر لباسشویی شده 12 تومنننننن!!!!! ما دیگه چی بخوریم نه گوشت نه مرغ نه شیر ,میوه ماهی یه کیلو , اینقدر دلم یه ماهی می خواد روحم توش پر می زنه

دیگه به اینجام رسیده. لوازم آرایش که هیچی نگم مثل غربتی هام  

تا کی می خوان ما رو به اسم اسلام گول بزنن تا کی 

بذارید فقط بریم😭😭😭😭😭😭 توی سومالی بودم می دونستم حداقل پولی نیست ولی الان پول هست ولی واسه کس دیگه اس منو می سوزونه

به خدا خسته شدم اشکم دراومده

23 شهریور روزی که تو برای همیشه از ذهنم میری. من به تو ثابت می کنم از تو بهتر بودم💫🎀 برای قوی بودنم و تسلیم نشدنم دعا کنید🙏😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاش مردم مثل زمان انقلاب قیام میکردن

کیییی همونایی که انقلاب کردن؟! اونا الان نون خورن میذارن دوباره چیزی عوض بشه؟ 

23 شهریور روزی که تو برای همیشه از ذهنم میری. من به تو ثابت می کنم از تو بهتر بودم💫🎀 برای قوی بودنم و تسلیم نشدنم دعا کنید🙏😔
اونوقت چجوری میخای بری حتی اگه بورسیه کامل هم بشب بازم کلی خرج داری

الان من دلم لازانیا خاست ولی چون پول میخاد درس نمیکنم

لعنت بهشووووووون😑

گروه آبی قد:۱۵۰😁وزن فعلی:۵۶😑وزن هدف:۴۹😻من میتونم💪😊
اونوقت چجوری میخای بری حتی اگه بورسیه کامل هم بشب بازم کلی خرج داری

کاش فقط راه رو باز می کردن من تا یه کشور دیگه پیاده می رفتم. نزدیک 200 میلیون فقط هزینه خروج از کشوره

ایران یه زندانه که راه فرار هم داره

باور کن تموم میشه ی روز ولی جونیمون میره

تموم نمیشه هیچ وقت 

من دیگه امیدی ندارم

هیچ وقت هم نمی تونم ازدواج کنم که به بچه هام امید داشته باشم

با سویا درست کن خب

خود لازانیاش هست پنیرش کمتر از 40 تومن نیست سیب زمینی می خواد گوشت می خواد اون می خواد کوفت می خواد