2777
2789
عنوان

رفیق لاشی🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 846 بازدید | 46 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

والا سایت بچه بازی شده😂😂یه موقعی اخرین مقالات ناسا ترجمه میشد اینجا،،،، من اهمیت نمیدم،،چون معلومه ...

از مقالات ناسا مهم ترع😅😂

اخع کسی عکس منو ت گوشی پسره ببینه چی میگع؟

بابام اگع فک کنع کار من بودع شدیدا عصبانی میشع😑

مطمعنم  ارع دیگع بهش بی محلی میکنم و قطع رابطه

برای خودت میگم واقعا این حرفارو ... ولی دعوا و درگیری و اعصاب خوردی برای اینجور آدما که پشت سرت حرف میزنن بی فایدس .... این اتفاقا مثل یه تجربه ی خیلی خوبه برات که هرگز دیگه به این آدم اعتماد نکنی و حرفای مهم زندگیتو و رازی رو بهش نگی همین ... خوشحالم باش تازه که شناختیشون 

اگه پیامی داد جوابشو نده بعد چندروز سین کن جواب بده و خیلی جدی و سرد ولی بااحترام برخورد کن .. اصلا دعوا و فحش و ... نداشته باشه ... اتفاقا آرامش تو باعث اعصاب خوردیه اون میشه 

ببخشید عزیزم ولی دخترع و قیافع نه،،،دختره،،قیافه،،رفته

من اصلاااا کاری با قیافه ندارم نمیگم از اون بهترم ولی در حدی نیستم ک دیگع اون بخاد منو مسخرع کنع 

من تاحالا هر جایی ک بهش بد گفتن چ جلو روش چ پشت سرش طرفشو گرفتم 

از خوبی چیزی براش کم نذاشتم 

ولی اون....

خواهرش برام گف  خدا شاهدع دیشب تا صبح سر این قضیع گریه کردم  چون واقعا کسی نبود ک اینقد ...

بیخیال اهمیت نده

حالا حرف زدن چیشده مگه

به خودشون بر میگرده

نور کافی برای کسانی که میخواهند ببینند وجود دارد، همانطور که تاریکی کافی نیز برای کسانی که نمیخواهند ببینند.

بیخیال اهمیت نده حالا حرف زدن چیشده مگه به خودشون بر میگرده

اول واقعا برام مهم نلود 

ولی الان دارن ابرومو میبرن 

برا همین فقط ب بابام میگم بعدشم قضیرو میبندم و باهاش کات میکنم