2777
2789
عنوان

زندگی با تو ب کامع رفیق/

| مشاهده متن کامل بحث + 901 بازدید | 121 پست
الان میخوای دل منو خون کنی؟☹

وااا چیکار ب دل تو دارم؟؟؟

ی جا تگت میکنم ببین

خدا اگر بخواد هیچ‌کس جلو دارش نیست امیدوارم ک خدا برات بخواد💞  تو زندگیم ی آدمایی هستن ک با هر کلمه حرفاشون  بارها بارها ب خودم میگم کاش هیچوقت نمیشناختمشون😄    

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

@newsha_    

واییییی نگاره وحشی کدوم گوری بودی؟😭

نمیگی اینجا ی زنی داری ک نیاز عاطفی و جنسی داره بعد گذاشتی رفتی؟👊🏻😑😂😂

چالش حرف ناشناس🐍نیوش یک☝🏻نیوش دو✌🏻نیوش سه👌🏻نیوش دنده ب دنده🚗نیوش عسل و قنده🍭🍯نیوش چرا نمیخنده؟:/😼نیوش آه🤧 نیوش ماه🌙🌝نیوش مثل قناری🐥🤪نیوش ماشین فراری🚘نیوش آه😚نیوش ماه🌛💋نیوش چرا سر جنگه؟⚔️😤نیوش بشقاب پرنده🍽🦚🕊نیوش آه🐾نیوش ماه🔥😛نیوش ماه و قشنگه🌙😻نیوش مست و ملنگه🍷🥂🍺زراشم چ قشنگه😂😂هه ناسکم ده نوسم خوشم ده ویی مه لی دووباره یه له وانه یه روژیک نه بم که دووباره ی که مه وه💛.#بژی_کورد✌🏼🇹🇯
خداروشکر اومدی @fati_tork     @نسرین۳۲۲     @طلایییی     @n ...

اعیییییی برا تو ک همیشه دیر با خبر میشی ی ساعت بود😐

وگرنه من از ساعت ۹ تا ۱۲ تو بند بودم😪😪😪

چالش حرف ناشناس🐍نیوش یک☝🏻نیوش دو✌🏻نیوش سه👌🏻نیوش دنده ب دنده🚗نیوش عسل و قنده🍭🍯نیوش چرا نمیخنده؟:/😼نیوش آه🤧 نیوش ماه🌙🌝نیوش مثل قناری🐥🤪نیوش ماشین فراری🚘نیوش آه😚نیوش ماه🌛💋نیوش چرا سر جنگه؟⚔️😤نیوش بشقاب پرنده🍽🦚🕊نیوش آه🐾نیوش ماه🔥😛نیوش ماه و قشنگه🌙😻نیوش مست و ملنگه🍷🥂🍺زراشم چ قشنگه😂😂هه ناسکم ده نوسم خوشم ده ویی مه لی دووباره یه له وانه یه روژیک نه بم که دووباره ی که مه وه💛.#بژی_کورد✌🏼🇹🇯
نه با شوهرم دعوام شد

چرا؟؟؟😞😞😞😞

خدا اگر بخواد هیچ‌کس جلو دارش نیست امیدوارم ک خدا برات بخواد💞  تو زندگیم ی آدمایی هستن ک با هر کلمه حرفاشون  بارها بارها ب خودم میگم کاش هیچوقت نمیشناختمشون😄    
نه با شوهرم دعوام شد

ای واااااای 

دست از پا خطا کرد بگو بچه های حبس کشیده ی نی نی سایت بیان تو گونی کنی ببریمش😎👊🏻

چاکر شوووووما هم هسدیم

واییییی نگاره وحشی کدوم گوری بودی؟😭 نمیگی اینجا ی زنی داری ک نیاز عاطفی و جنسی داره بعد گذاشتی رفت ...

نیوش کاربریمو ندع هوا/

صلوات#  

استغفاااااااااااااار#  

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/
خخخخ چشم 

فودایع چوشات/

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/
جدی؟🤣🤣🤣ببخشید ببخشید یعنی داشتم روتنی میشدما بیچاره نی می یار ۱۵۰ بار تگش کردم😕🤣 @newsha_ & ...

اون زمان ک من داشتم زمینو ب خاطر تعلیق شدنم پاره میکرد تو خاب ناز بودی لابد😐👊🏻😪

ای فدااااایه تووووو

من اگ تورو نداشتم باید چیکار میکردمممم؟🥺🥺❤️💋🔥😘😍😂

نیوش کاربریمو ندع هوا/ صلوات#   استغفاااااااااااااار#  

سلامتی پرنده های در قفسسسسس 

آزاد شدم خوشحالم ننه 

آزادی قسمت همهههه😎👊🏻😂🔥

بزن ک نباشددددد🥂🍷