2777
2789
عنوان

کمک به فقرا

104 بازدید | 7 پست

سلام بچه ها من خیلی دوست دارم به مردم وآدمای فقیرومثلا بچه های کار کمک کنم اما نمیدونم چطور باید اینکار رو بکنم ۲۰سالمه و جایی کارنمیکنم که پول یا پس اندازی داشته باشم هر چندمدت بابام مقدارخیلی کمی پول تو جیبی بهم میده به نظرشما چطور بهشون کمک کنم تا خوشحال بشن

به فقیرا پول بده. مثلا میری بیرون اکه دست فروش یا فقیر دیدی یا کسی که سر و وضعش مناسب نیست یه پولی بده

📌از یک دی تاپیک نمیزنم تا سایت درست شه .😑تا سایتو درست نکنن آروم نمیگیگیریم 😂🤦🏻‍♀️ والا خو خسته شدیم از بس به هم لینک عکس دادیم . از بس نتونستیم تاپیک حذف کنیم و التماس کردیم گزارش بزنن . یه زمانی تو نی نی سایت قابلیت ریپلای نبود . لایک نبود . پست استارتر زرد نمیشد و مثل همه صورتی بود باید چند کیلومتر صفحه رو بالا پایین میکردی تا پست استارترو پیدا کنی 😂😂😑💔 حالا که این همه پیشرفت کردین نمی‌شه یه دکمه بلاک و یه دکمه حذف تاپیکم اضافه کنید؟ بوس به کله مونا تهرانی (فقط در صورتی که به این مشکلات سایت هم رسیدگی کنه) 😜

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر از پول تو جیبیت اضافه اومد یه خوراکی چیزی میتونی بخری براشون یا هر مدتی بزاری کنار پول تا یه مقدار جمع بشه.یا کار در منزل انجام‌بدی پولشو کمک‌کنی

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

تو یه درسی که قوی هستی، برای بچه های که درس می خونن اما بضاعت مالی مناسبی ندارن، کلاس تقویتی بگذار

گفت دانایی که گرگی خیره سر/هست پنهان در نهاد هربشر/ هر که گرگش را دراندازد به خاک/رفته رفته می شود انسان پاک/هرکه با گرگش مدارا می کند/خلق و خوی گرگ پیدا می کند/هر که از گرگش خورد دائم شکست/گرچه انسان می نماید، گرگ هست

عزیزم صرفا لازم نیست کمک مالی بکنی اگر تو درسی قوی هستی مثلا زبان یا ریاضی و یا ..میتونی بری خیریه کار کنی و یا تو مراکز مددکاری کمک کنی😍😍

زندگی صحنه ی یکتای هنرمندی ماست هر کسی نغمه خود خواند از صحنه رود.. صحنه پیوسته بجاست..خرم ان نغمه که مردم بسپارند به یاد 
تو همه ی درسام قوی ام ولی پشت کنکوریم

خب پس امتحان کن برای بچه های دبستانی و دوره اول متوسطه، جوری که برنامه ریزی خودت رو تحت تاثیر قرار نده 

گفت دانایی که گرگی خیره سر/هست پنهان در نهاد هربشر/ هر که گرگش را دراندازد به خاک/رفته رفته می شود انسان پاک/هرکه با گرگش مدارا می کند/خلق و خوی گرگ پیدا می کند/هر که از گرگش خورد دائم شکست/گرچه انسان می نماید، گرگ هست