2777
2789
عنوان

شما چطوری به بچه هاتون دارو میدید

121 بازدید | 16 پست

پسرم 1سالشه چند وقتیه بد دارو شده اصلا باهاش مشکل نداشتم موقع غذا خوردن یه قاشقم دارو میدادم ولی الان تف میکنه . گریه میکنه اصن یه وضعی شده. سرماهم خورده دارو باید مصرف کنه از طرفی هم دیروز واکسن زده  کلافه شدم

Biomedical Engineering

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تا عقلش نمیرسید به زور با سرنگ میدادم و قورت میداد بعد که بزرگتر شد دیدم همه رو میریزه از دهنش بیرون با جدیت و سیلی یواش، گفتم بشین باید داروتو بخوری دیگه از اون به بعد نشست با قاشق داروشو خورد و بعدشم یکم آب! میگفتم وقت داروته خودش میومد میشست از ترس البته پنج سالگیشا بچه ی یه ساله رو نگیری بزنیش! با سرنگ بریز نزدیک حلقش

شغلم اسم کاربریم نیست🥴🙃❤️
با سرنگ که اصلا نمیزاره

با قطره چکون بریز ته حلقش،سرنگ خطرداره یهو میره ناییش. بعدشم آب بده بهش یا دارو شو با آب رقیق کن مزش شاید بده

یا حمید بحق محمد،یا عالی بحق علی،یا فاطر بحق فاطمه،یا محسن به حق حسن،یا قدیم الاحسان بحق الحسین،عجل لولیک الفرج الساعه،الساعه،الساعه.ان شاءالله 

گلم واکسن یکسالگی زدی درد هم داره؟ 

هیچ کس اشکی برای مانریخت هرکی بامابودازما گریخت چندروزیست حالم دیدنیست حال من ازاین وآن پرسیدنیست گاه برزمین زل میزنم گاه برحافظ تفال میزنم حافظ دانافالم راگرفت یک غزل امدکه حالم راگرفت مازیاران چشم یاری داشتیم خودغلط بودانچه میپنداشتیم
دکترش گفته درد نداره ولی بعد چند روز علائم سرماخوردگی و تب خفیف و جوش های ریز داره

ای بابا آدم نمیدونه ازدست این واکسناچکارکنه. چندروزدیگه دخترم میشه یکسالشه استرس واکسنشودارم

هیچ کس اشکی برای مانریخت هرکی بامابودازما گریخت چندروزیست حالم دیدنیست حال من ازاین وآن پرسیدنیست گاه برزمین زل میزنم گاه برحافظ تفال میزنم حافظ دانافالم راگرفت یک غزل امدکه حالم راگرفت مازیاران چشم یاری داشتیم خودغلط بودانچه میپنداشتیم