2777
2789
عنوان

بی بی چک

220 بازدید | 59 پست

سلام. لطفا اینو ببینین. من 21 موعدم بود. امروز ظهر اینو زدم. اولش که ادرار می‌ریزی که نواره کلا قرمز میشه دو خط افتاد بعدش که نواره سفید میشه اون خط دومی خیلی خیلی کمرنگ شد 😢. نمیدونم اصلا تو عکس مشخصه یا نه. البته کلا خط سی هم خیلی پررنگ نشده ممکنه مارک بی بی بد باشه؟ ریما هس. اگه بخوام برم آزمایش باید کی برم؟ بلاتکلیف شدم رفته 

مامانِ پسر کوچولوی شیطون 😍 کارِ خدا نشد نداره🥲 با تنبلی تخمدان و بعد یک سال و نیم دکتر رفتن،دکتر گفت فروردین بیا آی یو آی ولی من فروردین1401 جواب آزمایشم مثبت شد 🥲👨‍👩‍👦 فَنِ حامیم🫶😍 یه سری سیاه و سفیدا خوبن ♥️ مث برف لای موهات 🌨️ مث کلاویه‌های پیانو 🎹 مث اون دوتا چشمات 👩‍❤️‍👨

https://uupload.ir/files/rrqz_img_20201214_124003.jpg

مامانِ پسر کوچولوی شیطون 😍 کارِ خدا نشد نداره🥲 با تنبلی تخمدان و بعد یک سال و نیم دکتر رفتن،دکتر گفت فروردین بیا آی یو آی ولی من فروردین1401 جواب آزمایشم مثبت شد 🥲👨‍👩‍👦 فَنِ حامیم🫶😍 یه سری سیاه و سفیدا خوبن ♥️ مث برف لای موهات 🌨️ مث کلاویه‌های پیانو 🎹 مث اون دوتا چشمات 👩‍❤️‍👨

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم منفی است ۳ روز صبر کن دوباره تستت بزن انشالله اگه مثبت شد اون موقع برو ازمایش 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست انقدر سیر بخند که غم از رو برود😐😐😐در حال کاهش وزن هستم تا برسم به وزن هدفم یعنی ۷۵ تو هم برام دعا کن 🙏🙏🙏🙏🙏هر چقدر هم سخت باشه واسه خدا کاری نداره خدایا به خودت سپردمش 🤲🤲🤲🤲🤲🤲همسرم اگه عشقت کورم کنه مهم نیست حس بودنت قشنگ تر از دیدن دنیاست حالا که زحمت کشیدی این همه نوشته رو خوندی واسه سلامتی و عاقبت بخیری و خوب موندن زندگی ام یدونه صلوات بفرست منم دعات میکنم😘😘😘😘😘😘😘😘
یه خط کمرنگ معلومه احتمال زیادبارداری😍

شماهم میبینی؟ وای خداکنه 

به قرآن اعصابم خورده نمیدونم هستم یا نه بیفتم به جوشونده که پری شم 

این عکس ک انگار مثبته❤

خدا از دهنت بشنوه 

شماهم میبینی؟ وای خداکنه  به قرآن اعصابم خورده نمیدونم هستم یا نه بیفتم به جوشونده که پری شم&n ...

نه فعلا صبر کن اولین ادرار صبحت بود

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست انقدر سیر بخند که غم از رو برود😐😐😐در حال کاهش وزن هستم تا برسم به وزن هدفم یعنی ۷۵ تو هم برام دعا کن 🙏🙏🙏🙏🙏هر چقدر هم سخت باشه واسه خدا کاری نداره خدایا به خودت سپردمش 🤲🤲🤲🤲🤲🤲همسرم اگه عشقت کورم کنه مهم نیست حس بودنت قشنگ تر از دیدن دنیاست حالا که زحمت کشیدی این همه نوشته رو خوندی واسه سلامتی و عاقبت بخیری و خوب موندن زندگی ام یدونه صلوات بفرست منم دعات میکنم😘😘😘😘😘😘😘😘
عزیزم منفی است ۳ روز صبر کن دوباره تستت بزن انشالله اگه مثبت شد اون موقع برو ازمایش 

باشه عزیزم ممنونم