2777
2789
عنوان

خودم پیام بدم؟

216 بازدید | 24 پست

چند سال با یه آقایی دوستم خیلی دوسش دارم تو این چند سال تا به حال هیییچ درخواستی ازش نداشتم جز عشق محبت هیچ توقعی نداشتم ... بعد از چند سال از طرف خودم گفتم بیا ببینمت گفت نمیتونم قول بدم با اینکه تایم خالی داشت ولی همیشه واسه دیدنم بهانه میاره خلاصه گفت نمیتونم شااااید بیام منم بدم اومد ناز کرد گفتم مگه تو این چند سال ازت چی خواستم که یه بارم بهت گفتم بیا ببینمت رومو زمین میندازی ... باهام سرد شد بیشتر اعصابم خورد شد گفتم دیگه نمیتونم روت حساب کنم وقتی درخواست به این کوچیکی رد میکنی... خلاصه بازم جوابمو نداد بعدم گفت من واست هیچی کم نذاشتم (درحالی که هیچ کاری برام نکرده) باورم نمیشه بعد اینهمه سال هرچی دلت خواست بارم کردی دیگه هبچوقت نمیتونم ببخشمت بهم پیام نده تا ازت متنفر نشدم... اومدم قانعش کنم تموم نکنه حرفمو گوش نکرد... الانم میگه حرفهات نمیتونم هضم کنم غرورمو شکستی دبگه هیچی درست نمیشه دلتنگشم شدید اما اونو منو مقصر میدونه و به شدتم کینه ای ... چیکارش کنم؟؟؟

مجازی؟

توجه توجه! خوانندگان عزیز توجه فرمایید..خرمشهر..نه چیزه ببخشید،خوانندگان عزیز توجه فرمایید، از تاریخ یکم دی ماه هیچچ پست و تاپیکی نمیذارید چرا؟ تا وضعیت عن شنگول خانوم کیست؟ دختری است به نام مینا  که بسیار خل و چل تشریف دارد و در رانندگی کردن پخی نیست.این دختر خل و چل مجرد است و ب شمسعلی ، یار خیالی خود قول داده است تا اخر عمر به وی وفادار بماند.مینا و شمسعلی قرار است در اینده ۱۰ تا بچه بزایند که نامشان قلی اول/قلی دوم/قلی سوم تا الی اخر باشد‌.آری‌...این است تعریف شنگول خانوم اگه لایکم کنی شب میام تو خوابت سیرابی میکنم تو حلقت یوها هاهاهاها نی نای نای نی نای نای دیش دارین دارین ماشالله دیش دارین دارین ماشالله جووون ب خودم😐💃🏻🤣آرزومه قلبم،بعد مرگم تو سینه یه آدم دیگه بتپه♡!        #زندگی_را_اهدا_میکنیم    باهم در کنار هم  عضو انجمن اهدای عضو  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چون شغلش تایمش طولانی دیییییر به دیییر همو میدیدم

اهام

بنظرم واقعا عاشقت نیس

چون کسی ک عاشق واقعی باشه با جون و دل سعی میکنه رابطه رو حفظ کنه

توجه توجه! خوانندگان عزیز توجه فرمایید..خرمشهر..نه چیزه ببخشید،خوانندگان عزیز توجه فرمایید، از تاریخ یکم دی ماه هیچچ پست و تاپیکی نمیذارید چرا؟ تا وضعیت عن شنگول خانوم کیست؟ دختری است به نام مینا  که بسیار خل و چل تشریف دارد و در رانندگی کردن پخی نیست.این دختر خل و چل مجرد است و ب شمسعلی ، یار خیالی خود قول داده است تا اخر عمر به وی وفادار بماند.مینا و شمسعلی قرار است در اینده ۱۰ تا بچه بزایند که نامشان قلی اول/قلی دوم/قلی سوم تا الی اخر باشد‌.آری‌...این است تعریف شنگول خانوم اگه لایکم کنی شب میام تو خوابت سیرابی میکنم تو حلقت یوها هاهاهاها نی نای نای نی نای نای دیش دارین دارین ماشالله دیش دارین دارین ماشالله جووون ب خودم😐💃🏻🤣آرزومه قلبم،بعد مرگم تو سینه یه آدم دیگه بتپه♡!        #زندگی_را_اهدا_میکنیم    باهم در کنار هم  عضو انجمن اهدای عضو