2777
2789

خیلی برام جالبه 

شما دورو اطرافتون دیدین؟؟ تعریف کنید دورهم باشیم😁

.

.

‌.

یه سری دخترا هستن ک چیز خاصی ندارن خیلی خیلی عادی هستن اما خاستگاراشون بیشتر از دخترای سطح بالاس!

یا مثلا با پسرای بهتری ازدواج میکنن و خوشبخت تر میشن 

واقعا دلیلش چیه؟

اینجور ادما باعث تعجب من میشن

بازدیدو ببرید بالا😄مشارکت کنید

آخرش که چی؟!

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

جدا ازدواج خودم از یه خانواده با فرهنگ و منطقی  با یه خانواده بی فرهنگ و ...... اهههه

امضام و ببین

اگه جواب بی ادبیتو نمیدم به این دلیل نیس که جوابی ندارم به این جمله اعتقاد دارم که هیچگاه باخوک کشتی نگیر زیرا تولجن مال میشوی واو لذت میبرد وگرنه جواب واسه امثال تو فراوونه🙌🙌🙌

ازدواج عجیب غریب

دختری که تو 1 سال بیش تر از 30 تا دوست پسر داشت

و خودش میگفت من تنوع طلبم دلم میخواد زیاد دوست پسر داشته باشم

تو دوران قرنطینه عقد کرد 😐

يا زعلان يا زعلان❤️خليت قلبي حيران💔ماقلت لك ياحبيبي🪐بطل دلع من زمان🌝.  🎼 نحنا نتيجةماضينا شخصيتنا بكل شي فینا 🌷کان نفسي اهرب من كلامهم 😿 خوفت امشي لياخدوا بالهم💔ولو مشيت هيبان عليا🍃 واخاف لضعفي يبان في عيني 👁️ يا ارض انشقي وابلعيني🌎🖤قبل ما يبان اللي فيا🙂🙃.     🎼لو کان ده حب یاویلی منه🤍لوکان ده ذنبی ماتوب عنه🧚🏻‍♀️لو کان نصیبی اعیش فی جراح 💘حاعیش فی جراح❣️.... 🎼عايشه حالة حب معاك واخدانى🌹 وصعب انها تتكرر تانى💖 وبعيشها لو انت بعيد او قدامی🦋🦋

عجیب ترینش ازدواج دختر عمم بوده تا حالا چند وقت پیش

خودش ۲۱ سالشه

همسرش ۳۴

هم اختلاف سنیشون برای هممون عجیب بود هم اینکه سن دختر عمم خیلی کمه

البته اینجا ۱۴ سالگی هم ازدواج کردن ولی ما تا حالا قبل از ایشون کسی رو نداشتیم که زیر ۲۵ ازدواج کنه🙄