2777
2789
عنوان

ازمایش بعد از اچ سی جی

140 بازدید | 8 پست

امروز رفتم ازمایش دادم مثبت بود😍از تجربیاتم براتون بگم شاید به دردتون خورد. تنبلی تخمدان داشتم طبیعی باردار نشدم سه ماه لتروزل خوردم نتیجه نداد دو سه ماه هرروز پیاده روی یک ساعت میرفتم شیرینیجات و سردی تا جایی که تونستم نخوردم.عسل و سیاهدونه ناشتا خوردم توی پریودی. این ماه چهارم لتروزل و دوتاامپول اچ سی جی زدم برای اولین بار که خداروشکررر نتیجه داد. از ته دلم دعا میکنم هرکی منتظره خدا دلشو شاد کنه🤗

مبارک باشه عزیزم😍😍😍😍 برای منم دعا کن ،من ۳ ساله منتظرم😔😔

مرسی عزیزم ان شاا... خدا به زودی دلتو شاد کنه😘توکل کن به خدا حتما میشه. منم یک سال و چند ماهه اقدام بودم. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی عزیزم ان شاا... خدا به زودی دلتو شاد کنه😘توکل کن به خدا حتما میشه. منم یک سال و چند ماهه اقدام ...

انشاءالله .... هرچی خدا بخاد

مراقب خودت باش ،این روزها سعی کن سیب و به زیاد بخوری هم برای زیبایی جنین خیلی تاثیر داره هم از سقط جلوگیری میکنه بجای چای سیاه هم دمنوش همین سیب و به بخور

مبارکت باش عزیزم خدا برات حفظش کنه التماس دعا..میگم روز چندم بعد امپول بی بی چکت مثبت شد؟

مرسی عزیزم ان شاا... روزی خودتون باشه. روز 17 بعد آمپول بی بی زدم خیلی زودمثبت شد ولی من زیاد اعتماد نکردم گفتم شاید کاذب باشه 5 روز بعدش ازمایش دادم. علایم درد نوک سینه و زیر دل درد داشتم مثل پریودی

مرسی عزیزم ان شاا... روزی خودتون باشه. روز 17 بعد آمپول بی بی زدم خیلی زودمثبت شد ولی من زیاد اعتماد ...

مرسی گلم انشاالله.قبلش نزده بودی بی بی چک؟من ماه پیش ک زدم درد نوک سینه داشتم ولی این ماه فقط درد خفیف پریودی وترشح سفید ک قبلا نداشتم دارم سینه هام یکم درد داره دعا کن منم بارداربشم 

مرسی گلم انشاالله.قبلش نزده بودی بی بی چک؟من ماه پیش ک زدم درد نوک سینه داشتم ولی این ماه فقط درد خف ...

نه فقط همون یکی بعد 17 روز که مثبت شد. منم ماه قبل لتروزل خورده بودم خیلی سینه هام درد میکرد ولی پریود شدم این ماه مث اینکه آمپول اثر کرده. ان شاا... شما هم به زودی زود خبر بارداریتو بدی😍