2777
2789

سه ساله عروسشون شدم نه برای عروسی و نه هیچ مراسم دیگه ای یه تیکه طلا بهم کادو ندادن

مثلا انگشتر نشونم رو همسرم خریده بود که مامانش روز بله برون کرد انگشتم و سر عقد هم همسرم سرویس خریده بود مامانش به اسم خودش داد برای پا گشا هم سرویس هوله خوب که قدیم از مکه اورده بود داد بهم و تو مناسبتا لباس هدیه داده اما دریغ از طلا و برای عروسیمونم اول گفته بودن 3 تومن هدیه میدن بعد دلشون نیومد 2 تومن دادن و همه مخارج با همسرم و خودم بوده با اینکه کلا دو پسر دارن و وضعشون خوبه پدرشوهرم پزشکه

الان به همسرم گفتم اگه کادو برای دنیا اومدن بچمون که اولین نوشونه طلا نیارن دیگه هرگز باهاشون حرف نمیزنم و بچه رو هم نشون نمیدم یه زنجیر طلا هم همسرم از مجردیش دست مادرش داره که تا الان پسش نداده همسرم چندماه قبل خواسته بودش به بهانه اینکه پلاک دارم زنجیر نداره مادرش پرسیده من خبر دارم از زنجیره یا نه که بنده خدا همسرم برای اینکه مادرش فکر نکنه من فرستادمش بگیره گفته نه خبر نداره مادرشوهرمم گفته خودم یجوری میدم بهش

الان سوالم اینه اگه همون زنجیر شوهرمو بیاره  یا کلا طلا نیاره عکس العمل چی نشون بدم بهش ؟؟؟

مگه محتاج طلا اوردن اونهایی؟ 

چرا با این افکار و توقعات خودتون رو اذیت و دل ون میکنید؟ خب نیارن واقعا این همه ارزش داره که ارامشتون رو بهم بزنید؟

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزيزم بنظرم هيچ عكس العملي نشون نده

باهات اگه رفتارشون خوبه به اين چيزا اهميت نده و به خاطر يه طلاي بي ارزش خودتو بد نكن پيش بقيه

متاهل هستم و خوشبخت ...لطفا لطفا برای بچه دار شدنم صلوات بفرستید❤️❤️❤️تیکر بارداری الکیه فقط چون دوسش دارم گذاشتم تا نگاش کنم و ذوق کنم حتی شده الکی😍

بنظرم برو کلانتری مامور بگیر برو جلبشون کن!!!!  

طلب داری مگه از مردم  

دلشون نمیخواد بدن زوری که نمیشه

این کارما رو هم از فضای مجازی یاد گرفتید، وگرنه قبلا میگفتید حضرت عباس زد به کمرش     

بازم شیش هیچ از من جلویی برای من همون لباسم نیاوردن طلا ندادن تفم کف دستم ننداختن به نظر من رفتارت خوب باشه ولی مثل خودشون رفتار کن کادو خوب نده اگه همون زنجیر رو داد بهت بگو مامان این که مال خودمون بوده الان چی برامون آورده‌ی مارکو

مگه کادو زورکیه😂 بچتو نشون نده چیزی از اونا کم‌نمیشه 

یعنی شما بودین حرص نمیخوردین؟ اخه مادرشوهرم انقد طلا داره برای هر مهمونی و مناسبت و با هر لباس یه نوع سرویس استفاده میکنه... اونوقت یه تیکه تابحال برای عروسش نخریده تو کادوهای ازدواج

بی خیال گلم برای منم نیاوردن تو هیچ مراسمی الانم که باردارم میدونم چیزی نمیدن پولدار هم هستن برای دوتا پسراش نکردن ولی برای دخترشون چرا ولی ابداا مهم‌نیست ارزش ما رو اونا مشخص نمیکنن که شعور خودشونه 

خدایی که به شدت کافی است