2777
2789

سلام بچه ها من چندماه پیش انجام دادم دوس داشتم تجربمو به اشتراک بزارم شاید کسی قصد داشت انجام بده.به هیچ وجه توصیه نمیکنم ی هزینه خیلی سنگین رو دستتون میزاره بعدشم دندونای کلییییی حساس میشن الان من لثم خیلی آسیب دیده ریشه دندونمو عفونت کرده نمیدونم چیکارش کنم بازش کنم زیباییش بهم می‌ریزه باید دوباره روکش بزارم ک هزینه خیلی زیادی میشه .ازتون خواهش میکنم انتخاب آخرتون باشه به این تبلیغاتم نگاه نکنین گول نخورید 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب حساسیت بعدش ک طبیعیه اصلا از عوارضشه و آشکارا هست این قضیه از اولم

من شوهرم انجام داده یساله خیلی قشنگه

تویی به جای همه و هیچکس بجای تو نیست⁦❤️⁩...میدونی مرد زندگیم...کنارت به زیباترین شکل ممکن خوشحالم 🌈💎خوشبختی رو تو وجودت پیدا کردم و از ته دل درک کردم که به چه درستی توی قرآن اومده که"همسرانی از جنس خودتان برایتان آفریدیم" ...تو از جنس منی,من حتی اون لحظه هایی که کفریت میکنم با اخم نگام میکنی و نیم ساعت بعدش با یه جعبه شکلات و کاکائو برمیگردی پیشم و با لبخند میگی بچه بزرگ کردن دردسرم داره😊🤗رو با هیچ عاشقانه ایی تو این دنیا عوض نمیکنم...من کنارت قد کشیدم،رشد کردم ،بزرگ شدم،و فهمیدم مامان و بابام درست میگفتن که ⁦❤️⁩تو⁦❤️⁩ همون انتخاب درستی هستی واسه یه عمر زندگی...همسرم مرسی که تکیه شدی و تکیه گاه موندی...مرسی که هر جا که لازم بود همسر بودی... و هر جا هم لازم شد پدر ... هر جا که دلم گرفت بهترین رفیق شدی و...هر جا که درددل داشتم سراپا گوش شدی واسه شنیدن...بهترین رفیق زندگیم به چه زبونی شکر کنم بودنتو...⁦❤️⁩🌈💎💍⁦♥️⁩💖

پس چیکار کنیم؟؟؟ من میخام چن وقت دیگه انجام بدم بین روکش و کامپوزیت گیر کردم... دکترام اکثرا میگن کامپوزیت کنی بهتره تا روکش🤔

خدایا به اندازه ی مهربونی و بزرگیت شکررررررت که معجزه قشنگی که منتظرش بودیم رو بهمون دادی💜   💜یاجوادالائمه💜یافاطمه معصومه💜یاضامن آهو💜مرررررررسی واسه خواب قشنگ و ضمانت نامه و اشک شوق و ذوق از ته دلی که بهمون هدیه کردین   
پس چیکار کنیم؟؟؟ من میخام چن وقت دیگه انجام بدم بین روکش و کامپوزیت گیر کردم... دکترام اکثرا میگن کا ...

نه عزیزم لمینت بهتره هم خوشگلتره هم آسیب زیادی نمیزنه کامپوزیت کنی اگه مث من دهنت کوچولو باشه بعدش دهنت بسته نمیشه من رفتم لیمو زل زدم ک آبان فرمش برگرده

نه عزیزم لمینت بهتره هم خوشگلتره هم آسیب زیادی نمیزنه کامپوزیت کنی اگه مث من دهنت کوچولو باشه بعدش د ...

نمیدونم والا

کدوم دکتر؟؟؟ تهرانی شما

خدایا به اندازه ی مهربونی و بزرگیت شکررررررت که معجزه قشنگی که منتظرش بودیم رو بهمون دادی💜   💜یاجوادالائمه💜یافاطمه معصومه💜یاضامن آهو💜مرررررررسی واسه خواب قشنگ و ضمانت نامه و اشک شوق و ذوق از ته دلی که بهمون هدیه کردین   

هزینش چقدرشد عزیزم؟

🌸🌸ازتون خواهش میکنم درباره ی زندگی قبلی من هیچ سوالی نپرسید خیلی خیلی ممنونم🌸🌸مادر۳ تا فرشتم😍😍😍😍اگه دهاتی بودن برای شما فحشه🥹من با افتخار میگم دهات زادم🧡🤍🤍گاهی اوقات نمیتونم درست جمله بندی کنم پس اگه دیدین اشتباهه حتما بهم بگید..اگه بختیاری یا کورد هم هستید لطفا با این کاربری بختیاری یا کوردی حرف بزنید 😁ممکنه متوجه نشم اگه سعی بکنید بهم یاد بدین معنی جملاتو که دیگه خیلی ممنونم🤍🤍🤍🤍  این یه صحبت مادرانست با تمام دخترای ناز این سایت :✨️✨️دختر قشنگم  یادبگیر که این زندگی برای توعه! دختر بودنت بنا بر محدود بودنت نیست!هرجا دوست داری برو و هرکار میخوای بکن!جوری بزرگ شو که بهت نگن چون دختره ضعیفه!  یادت نره تو قوی ترین و زیبا ترین موجود این جهانی  به خودت ایمان داشته باش✨️✨️ به اصالت خودتون افتخار کنید به اینکه توی چه قومی متولد شدید افتخار کنید و گویش و لهجه اون زبون رو یاد بگیریدو به قوم های دیگه احترام بذارید اون وقت می‌فهمید که آدم‌ها توی قومیت‌های مختلف چه خصلت‌های عجیب و خوبی دارن و شهری که توش زندگی می‌کنید رو برتر ندونید. واژهٔ شهرستانی، دهاتی و.... واژگان زیبایی هستن اما یک عده انسان ناآگاه از اونا در موقعیت های نامناسب استفاده می‌کنن. هیچ‌کس شهرستانی نیست، هرکس هم که توی تهران به دنیا اومده با کلاس نیست. اینا هیچ کدومشون روی شخصیت و فرهنگ ما تاثیری نمی‌ذارن و حتی به زبان مادریمون که فارسی باشه چیزی اضافه نمی‌کنن. هیچ شهری برتری به شهر دیگه نداره همینطور هم آدم‌هاش. این حرف‌ها فقط باعث تفرقه‌افکنی و تنفر قومیت‌ها نسبت به هم می‌شه.

اره تهران پیش دکتر میرشکاری 

اها، باشه ممنون❤

هزینش چقدرشد عزیزم؟

سلام

عزیزم شما همون کاربری هستی که همسرتون سرطان داشت؟؟؟فوت شدن؟؟

سلام عزیزم شما همون کاربری هستی که همسرتون سرطان داشت؟؟؟فوت شدن؟؟

سلام عزیزدلم 

بله❤

🌸🌸ازتون خواهش میکنم درباره ی زندگی قبلی من هیچ سوالی نپرسید خیلی خیلی ممنونم🌸🌸مادر۳ تا فرشتم😍😍😍😍اگه دهاتی بودن برای شما فحشه🥹من با افتخار میگم دهات زادم🧡🤍🤍گاهی اوقات نمیتونم درست جمله بندی کنم پس اگه دیدین اشتباهه حتما بهم بگید..اگه بختیاری یا کورد هم هستید لطفا با این کاربری بختیاری یا کوردی حرف بزنید 😁ممکنه متوجه نشم اگه سعی بکنید بهم یاد بدین معنی جملاتو که دیگه خیلی ممنونم🤍🤍🤍🤍  این یه صحبت مادرانست با تمام دخترای ناز این سایت :✨️✨️دختر قشنگم  یادبگیر که این زندگی برای توعه! دختر بودنت بنا بر محدود بودنت نیست!هرجا دوست داری برو و هرکار میخوای بکن!جوری بزرگ شو که بهت نگن چون دختره ضعیفه!  یادت نره تو قوی ترین و زیبا ترین موجود این جهانی  به خودت ایمان داشته باش✨️✨️ به اصالت خودتون افتخار کنید به اینکه توی چه قومی متولد شدید افتخار کنید و گویش و لهجه اون زبون رو یاد بگیریدو به قوم های دیگه احترام بذارید اون وقت می‌فهمید که آدم‌ها توی قومیت‌های مختلف چه خصلت‌های عجیب و خوبی دارن و شهری که توش زندگی می‌کنید رو برتر ندونید. واژهٔ شهرستانی، دهاتی و.... واژگان زیبایی هستن اما یک عده انسان ناآگاه از اونا در موقعیت های نامناسب استفاده می‌کنن. هیچ‌کس شهرستانی نیست، هرکس هم که توی تهران به دنیا اومده با کلاس نیست. اینا هیچ کدومشون روی شخصیت و فرهنگ ما تاثیری نمی‌ذارن و حتی به زبان مادریمون که فارسی باشه چیزی اضافه نمی‌کنن. هیچ شهری برتری به شهر دیگه نداره همینطور هم آدم‌هاش. این حرف‌ها فقط باعث تفرقه‌افکنی و تنفر قومیت‌ها نسبت به هم می‌شه.

سلام عزیزدلم  بله❤

روحش شاد⚘

الهی خدا بهتون آرامش عطا کنه...الهی آمین

براشون فاتحه میخونم 🌱🌱🌱