الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خب بگو مادرش چی میگه و تو چه جوابی میدی شاید واقعا بدجواب میدی ولی خودت نمیدونی
بد جوابم بده حق کتک زدن نداره هیچ حیوونی
مگه جنگلی و روانی باشه
ایران به خاک خسته تو سوگند،به بغض خفته دماوند😞که شوق زنده ماندن من به شادی تو خورده پیوند😞ایران اگر دل ترا شکستند،تو را به بند کینه بستند😞چه عاشقان بی نشانی که پای درد تو نشستند😞 😞😞😞😞😞😞ایران به شوق زندگی، در مرگ روئین تن شده😞مرد و زنش تلفیقی از ابریشم و آهن شده😞ایران پر است از عاشقان، این گنج های بیشمار😞مرزیست پر گوهر ولی، با رنج های بیشمار😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢حس ششم!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷غیرت!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷جن!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد خاله زنک!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷دختر بچه شوهر کرده!!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد بچه باز!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷رل 😷😷😷😷😷😷😷😷کراش😷😷😷😷😷😷😷کرونا!!!!!😷😷😷😷😷
5ماهی ازهم دوربودیم دیگه تموم شده مراحل اخرشم که برم برای امضای طلاق
من به دستان خداخیره شدم معجزه خواهد کرد🌹اللهم صلی علی محمدوآل محمدوعجل الفرجهم 🌹 خدایادستاموبگیربه حضورت ودستای گرمت بیشتراز همیشه نیازدارم کمکم کن(تیکرآرزوم تموم شد ولی به آرزوم نرسیدم خداشکرت😔💔)
به نظرم دیدت نسبت به مادرشوهرت باید گاو باشه،هر موقع بد دهنی کرد بگو باز این گاو حرف زد، من دیدم نسبت به کل خانواده شوهرم گاوه، به یه گاو نباید پرچم قرمز نشون داد، هر دفعه که بد دهنی می کنه توی دلت بگو به توی گاو پرچم قرمز نشون نمیدم، سعی کن کمتر جلوی چشمش بری، مادر شوهرت از خداشه تو ول کنی بری به خصوص حالا که خودش شوهر نداره
من به دستان خداخیره شدم معجزه خواهد کرد🌹اللهم صلی علی محمدوآل محمدوعجل الفرجهم 🌹 خدایادستاموبگیربه حضورت ودستای گرمت بیشتراز همیشه نیازدارم کمکم کن(تیکرآرزوم تموم شد ولی به آرزوم نرسیدم خداشکرت😔💔)
مثلا امروز بحث تشابه شوهر خواهر من با پسردایی شوهرم پیش اومد یدفه مادرشوهرم گفت نه برادرزاده من چشماش درسته صورتش سفیدتره قدش بلندتره و خوشگلتره منم گفتم مامان دامادمون رو با خاک یکسان نکن اونم چشماش درسته بعد رفتنش شوهرم آنچنان دعوایی کرد صددفه منو زد منم مدام نفرینش میکردم به خانوادش و خودش فحش میدادم
میگه تو غلط کردی جواب مادرم دادی بعدش یه حرفایی بینمون پیش اومد که خیلی بد بود مثلا گفت من سه تا دوس دختر دارم اصلا دوست ندارم منم گفتم اگر بفهمم داری من ده تا دوس پسر میگیرم خیلی زور بهش داشت الان قهر کرده رفتم تو اتاق دیدم دوباره فحش خودمو خانوادم. میده