2777
2789
عنوان

قرص لاغری پاپایا کسی خورده؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 183203 بازدید | 128 پست

من گلوریا والفا اسلیم مصرف کردم که بعدا فهمیدم که دست ساز تهرانه امفتامین داره که تو ماده مخدر شیشه استفاده میشه باعث بی خوابی و استرس واضطراب وتپش قلب وریزش مو و خشکی دهان میشه  من استپ وزنی داشتم حتی با رژیمم وزن کم نمیکردم کل داروهای لاغری رو استفاده کردم و هیچکدوم تاثثیری نداشت فقط باعث بی خوابی و استرس و تپش قلب میشد که بعدا فهمیدم امفتامین داشتن با فروشندها هم تماس میگرفتم یا دیگه جواب نمیدادن یا میگفتن بدنم مقاوم شده از همین پیج یه شماره ای رو ورداشتم و ازشون مشاوره گرفتم یه قرص ژله ای بهم پیشنهاد داد و خوبیش این بود ژله ای بود و امکان دستکاری نداشت و محصول المان بود بخدا باهاش طی یک دوره ۱۳کیلو کم کردم اصلا باورم نمیشدعکسشو میزارم باشماره اون اقایی که خرید کردم واسه کسانی که استپ وزنی دارن این شمارشه ۰۹۳۷۸۳۱۰۹۱۹

من ۱ دوره خوردم شاید ۲ کیلو کم کردم با رعایت رژیم و ورزش ولی بهههه شدت صورتم مخوصا زیر گردنم جوش زد که هنوز که ۳ماه گذشته درمان نشدن و دستم بند شده و استرس و طپش قلب و بی خوابی و بی اعصابی اورد..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من گلوریا هم خوردم آلفا هم خوردم

از ۹۵ کیلو به ۷۳ رسیدم

اصلا هم عوارض نداشتم 

اعتیاد هم الکیه که میگن داره

شرطش اصل بودنه که اگه اصل باشه نور علی نوره

من که خییییلی راضی ام

کد ریجستری هم داره

خدایا شکرت برای کاهش وزن ۲۵ کیلویی و ممنونم ازت که بدون هیچ مشکلی تونستم به نتیجم برسم.خدایا شکرت برای وجود ۳ تا بچه هام..خدایا شکرت برای سلامتیمون.وزن اولیه ۹۵😮‍💨رسیدن به وزن ۸۸🫠و امروز ۱۴۰۳/۳/۱۷ شدم ۷۸😍و بازم کاهش وزن ۱۴۰۳/۴/۸ !دم ۷۵🫠. ۱۴۰۳/۴/۱۷ رسیدم به ۷۲😅۱۴۰۳/۴/۲۱ شدممممم ۷۰🤩🤩🤩🤩🤩هوراااااااا                من با قرص لاغری به کاهش وزن رسیدم. البته رقص  هم میکنم پیاده روی هم دارم.بتونم پلانک هم انجام میدم.نگین عوارض داره و فلان.اگه داشت الان من زنده نبودم.چون ۹ سال پیش هم خوردم.۷سال بعدشم زایمان هم کردم.همه آزمایشامم نرماله و عالی.نتیجمم گرفتم.قرصایی هم که گرفتم اصل بودو اصالتش تایید شد..یه خوبیشم این بود.چی از این بهتر.اینم از روند لاغری من                                                                                 توکلت علی الله...تا توکلم بر توست،مرا از خطرات چه باک!                                        وَقُلْ رَبِّ أَدْخِلْنِي مُدْخَلَ صِدْقٍ وَأَخْرِجْنِي مُخْرَجَ صِدْقٍ وَاجْعَلْ لِي مِنْ لَدُنْكَ سُلْطَانًا نَصِيرًا
سلام میشه بگید ازکجا تهیه کردید؟

مال سال ۹۹ هست پیامشون

الان اون پاپایا رو گفتن ۸۹۰ تومنه

البته من ازشون الفااسلیم گرفتم

۰۹۳۸۳۷۰۸۷۸۹

شروع کاهش وزن ۱۴۰۳/۴/۱ وزن اولیه ۷۸ کیلو.هدف ۷۰.......    ۱۴۰۳/۴/۲۸ شدم ۷۳ کیلو.....۱۴۰۳/۵/۹ شدم ۶۹/۵۰۰ کیلو.......من عاشق همسرم و پسر عزیزم هستم❤️عاشق مادرم و مادرشوهرم هستم❤️از نعمت جاری محرومم😮‍💨ولی یه دونه خواهرشوهر خوشگل دارم که باهم عین خواهریم❤️همسرم معلم هستن و من لیسانس ولی خانه دار🤗دوست دارم به پسرم عشق مادری بدم.و برای شغل اقدامی نکردم
سلام میشه ادرس یا شماره جایی که گرفتینو بزارین ممنون

۰۹۳۸۳۷۰۸۷۸۹

شروع کاهش وزن ۱۴۰۳/۴/۱ وزن اولیه ۷۸ کیلو.هدف ۷۰.......    ۱۴۰۳/۴/۲۸ شدم ۷۳ کیلو.....۱۴۰۳/۵/۹ شدم ۶۹/۵۰۰ کیلو.......من عاشق همسرم و پسر عزیزم هستم❤️عاشق مادرم و مادرشوهرم هستم❤️از نعمت جاری محرومم😮‍💨ولی یه دونه خواهرشوهر خوشگل دارم که باهم عین خواهریم❤️همسرم معلم هستن و من لیسانس ولی خانه دار🤗دوست دارم به پسرم عشق مادری بدم.و برای شغل اقدامی نکردم
من قرص پاپایا گرفتم واقعا عالی بود اما دفعه بعد از سایت لاغری طب با نصف قیمت خریدم محصول تقلبی برام ...

سلام من از لاغری طب خرید کردم یعنی تقلبیه.

از کجا باید میگرفتم.فرق اصل با تقلبیش چیه ممنون میشم جواب بدی

من گلوریا هم خوردم آلفا هم خوردماز ۹۵ کیلو به ۷۳ رسیدماصلا هم عوارض نداشتم اعتیاد هم الکیه که میگن د ...

عزیز از کجا بفهمم اصله .قرصهایی ک میخوری سر قوطی چ رنگیه..

من پاپایا سر سبز گرفتم نمیدونم اصل هست یانه امروز روز اولمه.

شنا از کجا تهیه میکنی

عزیز از کجا بفهمم اصله .قرصهایی ک میخوری سر قوطی چ رنگیه..من پاپایا سر سبز گرفتم نمیدونم اصل هست یان ...

اصلش درش سبز رنگه، من از عطاری خریدم که آشنا بود کرج

ولی شما میتونی تو گوگل سرچ کنی و از لینک های اول تا سوم خرید کنی که معتبر تره

من گلوریا هم خوردم آلفا هم خوردماز ۹۵ کیلو به ۷۳ رسیدماصلا هم عوارض نداشتم اعتیاد هم الکیه که میگن د ...

سلام عزیزم میشه بگی از کجا تهیه کردی شمارشو بدی من یک دوره پاپایا گرفتم فکر کنم اصل نبود .از کجا اصل تهیه کنم 

عزیز از کجا بفهمم اصله .قرصهایی ک میخوری سر قوطی چ رنگیه..من پاپایا سر سبز گرفتم نمیدونم اصل هست یان ...

سلام عزیزم نتیجه گرفتید؟؟عوارض نداشت؟منم امروز گرفتم از فردا صبح شروع کنم

سلام عزیزم میشه بگی از کجا تهیه کردی شمارشو بدی من یک دوره پاپایا گرفتم فکر کنم اصل نبود .از کجا اصل ...

من از همون خانوم گرفته بودم شمارشونو

جالب لینه بالاترم یکی از کاربرا همون شماره رو گذاشته

واقعا عالی بود

۰۹۳۸۳۷۰۸۷۸۹