من گلوریا والفا اسلیم مصرف کردم که بعدا فهمیدم که دست ساز تهرانه امفتامین داره که تو ماده مخدر شیشه استفاده میشه باعث بی خوابی و استرس واضطراب وتپش قلب وریزش مو و خشکی دهان میشه من استپ وزنی داشتم حتی با رژیمم وزن کم نمیکردم کل داروهای لاغری رو استفاده کردم و هیچکدوم تاثثیری نداشت فقط باعث بی خوابی و استرس و تپش قلب میشد که بعدا فهمیدم امفتامین داشتن با فروشندها هم تماس میگرفتم یا دیگه جواب نمیدادن یا میگفتن بدنم مقاوم شده از همین پیج یه شماره ای رو ورداشتم و ازشون مشاوره گرفتم یه قرص ژله ای بهم پیشنهاد داد و خوبیش این بود ژله ای بود و امکان دستکاری نداشت و محصول المان بود بخدا باهاش طی یک دوره ۱۳کیلو کم کردم اصلا باورم نمیشدعکسشو میزارم باشماره اون اقایی که خرید کردم واسه کسانی که استپ وزنی دارن این شمارشه ۰۹۳۷۸۳۱۰۹۱۹
من ۱ دوره خوردم شاید ۲ کیلو کم کردم با رعایت رژیم و ورزش ولی بهههه شدت صورتم مخوصا زیر گردنم جوش زد که هنوز که ۳ماه گذشته درمان نشدن و دستم بند شده و استرس و طپش قلب و بی خوابی و بی اعصابی اورد..
خدایا شکرت برای کاهش وزن ۲۵ کیلویی و ممنونم ازت که بدون هیچ مشکلی تونستم به نتیجم برسم.خدایا شکرت برای وجود ۳ تا بچه هام..خدایا شکرت برای سلامتیمون.وزن اولیه ۹۵😮💨رسیدن به وزن ۸۸🫠و امروز ۱۴۰۳/۳/۱۷ شدم ۷۸😍و بازم کاهش وزن ۱۴۰۳/۴/۸ !دم ۷۵🫠. ۱۴۰۳/۴/۱۷ رسیدم به ۷۲😅۱۴۰۳/۴/۲۱ شدممممم ۷۰🤩🤩🤩🤩🤩هوراااااااا من با قرص لاغری به کاهش وزن رسیدم. البته رقص هم میکنم پیاده روی هم دارم.بتونم پلانک هم انجام میدم.نگین عوارض داره و فلان.اگه داشت الان من زنده نبودم.چون ۹ سال پیش هم خوردم.۷سال بعدشم زایمان هم کردم.همه آزمایشامم نرماله و عالی.نتیجمم گرفتم.قرصایی هم که گرفتم اصل بودو اصالتش تایید شد..یه خوبیشم این بود.چی از این بهتر.اینم از روند لاغری من توکلت علی الله...تا توکلم بر توست،مرا از خطرات چه باک! وَقُلْ رَبِّ أَدْخِلْنِي مُدْخَلَ صِدْقٍ وَأَخْرِجْنِي مُخْرَجَ صِدْقٍ وَاجْعَلْ لِي مِنْ لَدُنْكَ سُلْطَانًا نَصِيرًا
شروع کاهش وزن ۱۴۰۳/۴/۱ وزن اولیه ۷۸ کیلو.هدف ۷۰....... ۱۴۰۳/۴/۲۸ شدم ۷۳ کیلو.....۱۴۰۳/۵/۹ شدم ۶۹/۵۰۰ کیلو.......من عاشق همسرم و پسر عزیزم هستم❤️عاشق مادرم و مادرشوهرم هستم❤️از نعمت جاری محرومم😮💨ولی یه دونه خواهرشوهر خوشگل دارم که باهم عین خواهریم❤️همسرم معلم هستن و من لیسانس ولی خانه دار🤗دوست دارم به پسرم عشق مادری بدم.و برای شغل اقدامی نکردم
سلام میشه ادرس یا شماره جایی که گرفتینو بزارین ممنون
۰۹۳۸۳۷۰۸۷۸۹
شروع کاهش وزن ۱۴۰۳/۴/۱ وزن اولیه ۷۸ کیلو.هدف ۷۰....... ۱۴۰۳/۴/۲۸ شدم ۷۳ کیلو.....۱۴۰۳/۵/۹ شدم ۶۹/۵۰۰ کیلو.......من عاشق همسرم و پسر عزیزم هستم❤️عاشق مادرم و مادرشوهرم هستم❤️از نعمت جاری محرومم😮💨ولی یه دونه خواهرشوهر خوشگل دارم که باهم عین خواهریم❤️همسرم معلم هستن و من لیسانس ولی خانه دار🤗دوست دارم به پسرم عشق مادری بدم.و برای شغل اقدامی نکردم