2777
2789

سلام بچه ها یک ماه پیش مسموم شدم و گلاب به روتون استفراغ داشتم ،فرداش که از خواب بیدار شدم زبونم انگار باد کرده بود و دست کشیدم روش حس کردم سفته 

بعد هر روز دست میزدم انگار یه لپه زیر یه قسمت از زبونم(کنارش)بود 

رفتم دکتر دندانپزشک گفت ۹۹ درصد چیزی نیست اما حتما یه متخصص گوش حلق برو 

رفتم اونم گفت ۹۸ درصد هیچی نیست و انگار شما وسواس فکری داری ولی بخاطر خیال جمعی ام ار ای مینویسم با تزریق و بدون تزریق نوشت که شوهرم نزاشت برم از بس تو این یکسال انواع ام ار ای و سونو هارو رفتم 

بعد دوباره رفتم پیش یه متخصص گوش حلق دیگه که اونم گفت پاشو برو خانم توده چیه چی میگی 

اصلا ام ار ای هم نرو کاملا طبیعیه 

اما از فردای اون روز زبونم زخم شده 

خیلی میترسم 

من چیکار کنم؟؟؟خدایی نکرده اگه جای من بودین چیکار میکردین؟؟😭😭😭شب و روزم گریه س

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیز برای اینکه خیالت راحت بشه برو نمونه برداری 

مادرشوهر منم مثل شما بود رفت نمونه برداری کرد گفتن چیزی نیست حساسیته

عضو گروه بنفش مانکن های زیبا. وزن شروع ۷۳،وزن هدف ۶۲. تاریخ شروع۹/۲۶ وزن فعلی۶۶😍

شما وسواس دارین منم وسواس فکری و خودبیمار پنداری داشتم یه آفت ساده میزدم میگفتم سرطان دهانه

وقتی چند تا دکتر رفتین و گفتن چیزی نیست نگران نباشین اسنرس باعث میشه همون اتفاقی که میترسی بیفته

من تجربه خودمو میگم

من خیلی آفت میزنم قبلنا چون اهمیت نمیدادم خودش خوب میشد نهایتا اگه درد داشت یه بار رب انار میزدم و تمام

اما از زمانی که وسواس شدم آفتهام اصلا خوب نمیشد حتی با زدن رب انار

خودمو میزدم به بی خیالی میدیدم درجا خوب میشه

مگه چند وقته زبونتون زخمه ؟ 

عزیز برای اینکه خیالت راحت بشه برو نمونه برداری  مادرشوهر منم مثل شما بود رفت نمونه برداری کرد ...

وای از نمونه برداری خیلی میترسم😭😭😭مال مادر شوهر شما چجوری بود؟؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خب بدتر شده یا بهتر شده ؟  رفتین پیش دکتر زخم بود دید این زخمو ؟

نه عزیزم اصلا زخم نبود 

کلا یه جای دیگه زبونم یه سفتی داشت فقط و اونو دید گفت پاشو برو خونه ت هیچی نیست کاملا طبیعیه 

ازفرداش جلو زبونم اینجوری زخم شد

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نه عزیزم اصلا زخم نبود  کلا یه جای دیگه زبونم یه سفتی داشت فقط و اونو دید گفت پاشو برو خونه ت ...

چی بگم

من میگم از بس استرس داشتی اینجوری شدی چون خوده من هر وقت رو یه چیزی حساس بشم دقیقا همون علائم و دارم

پارسال از شدت استرس و خودبیمار پنداری اسهال گرفته بودم اسهالم که نه گلاب به روتون مدفوع شل 

انقدر توهم سرطان پانکراس و روده رو داشتم قشنگ نزدیک یک سال مدفوعم که عادی نمیشد که هیچ دردای سرطان پانکراسم داشتم 😐

از روزی که بی خیال شدم همه چی درست شد

من میگم اول استرستو کم کن تلقین مثبت کن خود به خود خوب میشه 

اگه تا دو هفته دیگه خوب نشد اول برو پیش گوش و حلق و بینی اگه نیاز به نمونه برداری بود برو نمونه بده

من شنیدم کمبود ویتامینم باعث این زخما میشه