2777
2789
عنوان

سندروم قبل قائدگی

71 بازدید | 4 پست

شما هم قبل پریود هزار مدل میشین

فقط حس میکنم میخواد یک اتفاق بد بیفته 

ته قلبم خالی میشه دوس دارم ساعتها گریه کنم 

حس میکنم یکی داره خفم می‌کنه ویار میگیرم 

همه چی می‌ره رو مخم و سخت تر که باید همه این حالات و باید تو خودم بریزم و بروز ندم چون بقیه سر در نمیارن میگن حتماً دیوونه شده باز الانم همش حس میکنم ته یک چاه عمیق گیر کردم😔😔😔😢😢😢

نه من زبل خان میشم میفتم بجون خونه 

♥️🥺زني را مي شناسم من/که در يک گوشه ي خانه/ميان شستن و پختن درون آشپزخانه/سرود عشق مي خواند/نگاهش ساده و تنهاست/صدايش خسته و محزون/اميدش در ته فرداست/زني را مي شناسم من/که مي گويد پشيمان است/چرا دل را به او بسته/کجا او لايق آنست/زني هم زير لب گويد/گريزانم از اين خانه/ولي از خود چنين پرسد/چه کس موهاي طفلم را/پس از من مي زند شانه؟   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

و اینکه هوس خوراکی میکنم

♥️🥺زني را مي شناسم من/که در يک گوشه ي خانه/ميان شستن و پختن درون آشپزخانه/سرود عشق مي خواند/نگاهش ساده و تنهاست/صدايش خسته و محزون/اميدش در ته فرداست/زني را مي شناسم من/که مي گويد پشيمان است/چرا دل را به او بسته/کجا او لايق آنست/زني هم زير لب گويد/گريزانم از اين خانه/ولي از خود چنين پرسد/چه کس موهاي طفلم را/پس از من مي زند شانه؟   
و اینکه هوس خوراکی میکنم

وای منم انرژیم هزار برابر میشه ولی خیلی بده که آدم pmsبگیره فقط ده روز تو ماه مثل آدمای نرمالی بقیشو همش افسرده گی می‌گیری و جنگ اعصاب