تو چه جمعی؟؟ خانوادگی؟دوستان؟همکاران؟ فامیل؟ جنسیت و اخلاق هر جمع؟؟ بستگی به اینا داره من ...
تو رو خدا بگو چطور؟؟؟آخه من همه جا يه جور برخورد ميکنم،سختمه از درون يه احساسي داشته باشم بعد ب ظاهر نشون ندم،شما تو اون لحظه ب چي فک ميکني ک فقط يه لبخند ميزني
زیاد حرف زدن بقیه رو فراری میده و غیر جذاب میشی بهتره هیجانتو با رفتن به بیرون وخرید کردن یا ...
زير دوش آب چطور؟
ميدوني چيه کلا يه آدميم ک اگه صب تا شب حرف بزنم هنوزم خسته نميشم نميدونم چطور خودمو کنترل کنم خيلي راه ها و روش ها تمرين کردم اما ناکام موندم توش،ب شدت برونگرا هستم،بدم مياد برونگرا
مثلا شما ميگي با بيرون رفتن و خريد کردن هيجانت رو کم کن،من وقتي بيرون ميرم بعد ک ميام از سير تا پياز بيرون رفتنم رو برا اطرافيانم تعريف ميکنم،اين خصلتم خيلي بده
آره کلا آدم توداری هستم و تا کسی باهام صحبت نکنه زیاد حرف نمیزنم البته اونجوری هم نیستم که خیلی نسن ...
من يه دوستي دارم خيلي بلده خودشو کنترل کنه مثلا مهمون مياد خونش،بچشون ميزنه يه چيزي رو خراب ميکنه اصلا هيچي نميگه حتي اگه خيلي هم ناراحت باشه ولي ب رو خودش نمياره ولي من دقيقا از اونام ک ميگن رنگ رخساره خبر ميدهد از سر درون،خب يه همچين آدمايي چطور ميتونن خودشون رو کنترل کنن