2777
2789

سلام خانومای باسلیقه، من برای اولین بار میخوام تو خونه موهامو رنگ کنم

وسیله چیا میخواد بگیرم؟ 

چه مارکی؟ 

چجوری قاطی کنم بزنم سرم؟ 

خلاصه هرچی بلدین یادم بدین😅ممنون 😘 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای اولین بار اونم که وارد نیستی و معلومه هیچ سر رشته ای نداری مطمین باش یا میسوزونی و حتما قرمز درمیاری موها رو یا نارنجی

به خدا❤ ایمان دارم " حتی اگر سکوت کرده باشد.... 

چه رنگی میخوای بکنی؟تیره  مشکی یا عسلی فندقی

موی سفید داری یا نه؟

من همیشه رنگ شایما میگیرم که ایرانیه بلوند روشن و بلوند دودی رو نصف نصف با اکسیدان ۹ ترکیب میکنم لز پشت موها شروع میکنم تا فرق سر ۴۰ دقیقه بعد میشورم یک رنگ روشن خوشرنگی بهم میده تو شقیقه ام سفید دارم روی اونا زیاد واکنش نداره

وقتی هم تیره میخوام رنگ شماره ۵ یا ۶ شکلاتی و کامل با اکسیدان ۶ درصد قاطی میکنم میزارم اینجوری یک قهوه تیره میشه و هیچ سفیدی باقی نمیمونه 

دستکش میخوای پیش بند یا سفره یک بار مصرف قلمو و کاسه رنگ و کلاه رنگ یکبار مصرف نیاز داری

رنگ بااکسیدان قاطی کن دیگه بعد با برس مخصوص بزن به سرت یه مدت گرم‌نگه دار ببین‌اگه رنگ گرفته بشور

شما چه مارکی میخریم بهتره؟ اکسیدان باید چه شماره ای باشه

شما چه مارکی میخریم بهتره؟ اکسیدان باید چه شماره ای باشه

بخدا نمیدونم بستگی به رنگی که میگیری داره برو یک محصولات ارایشی معتبریدا کن خودشون توضیح میدن جنس موهاتو ببینن کاتالوگ نشون میدن اونجوری بهتره شاید یکی یک مارک بگه به موهات نیافتع

زندگی رو سخت نگیر سخت بگیری سخت میگذره❤
چه رنگی میخوای بکنی؟تیره  مشکی یا عسلی فندقی  موی سفید داری یا نه؟ من همیشه رنگ شایما ...

وای عزیزم ممنون 😘، نه سفید ندارم، والا یه رنگ شنی دیدم تو عکس خوشم اومده موندم اون رنگی یا فندقی