2777
2789
عنوان

بند ناف نوزاد

1056 بازدید | 16 پست

سلام 

بند ناف دخترم هنوز نيوفتاده ، بردمش حموم ،

بعد از حموم نوزاد دكتر گفته الكل سفيد بزنيد به بند ناف ، مي خواستم بدونم داخل بايد بزنيم يا اطراف ناف ؟؟؟

تا وقتی نافش نیفتاده نباید ببری حموم ، الکل هم روش می‌زنی اونم خیلی کم پوشکش هم زیر نافش باید باشه 

خدایا خیلی دوستت دارم میدونم که تو هم دوستم داری 😘😘😘 مامان عزیزم دلم برات تنگ میشه تا همیشه کاش وقتی بودی بیشتر بهت میگفتم دوستت دارم بهت میگفتم قدرتو میدونم برام عزیزی ، خدایا حالا که اونجا پیش توئه از طرف من ببوسش😞

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الکل نباید بزنی ، اصلا هیچی نباید بزنی ، فقط هر روز حموم کن زود تر خشک بشه

سعی کردند ما را دفن کنند ، غافل از آنکه ما بذر بودیم 🌾🌾🌾    شک ندارم روزی میرسه که بی پروا حرف میزنیم و تعلیق نمیشیم . 
ما هروز ميلرديم حمام دكترش گفته بوذ..الكل هم ممنوع كرده بود فقط خشك ميكرديم

به ما گفتن تا وقتی نافش نیفتاده حموم نبرید با الکل هم تمیز کنیم و البته قبل ده روز نافش خشک شد 

خدایا خیلی دوستت دارم میدونم که تو هم دوستم داری 😘😘😘 مامان عزیزم دلم برات تنگ میشه تا همیشه کاش وقتی بودی بیشتر بهت میگفتم دوستت دارم بهت میگفتم قدرتو میدونم برام عزیزی ، خدایا حالا که اونجا پیش توئه از طرف من ببوسش😞
مال من هفت روزگي افتاد

افتادن ناف که مال بچه ی من تو بیمارستان افتاد البته من دو روز بستری بودم ولی خشک شدنش همون زیر ده روز بود در کل دکترا نظرات مختلفی دارن در مورد نوزاد بهتر اینه هرچی دکتر میگه همونو آدم انجام بده