تا وقتی نافش نیفتاده نباید ببری حموم ، الکل هم روش میزنی اونم خیلی کم پوشکش هم زیر نافش باید باشه
خدایا خیلی دوستت دارم میدونم که تو هم دوستم داری 😘😘😘 مامان عزیزم دلم برات تنگ میشه تا همیشه کاش وقتی بودی بیشتر بهت میگفتم دوستت دارم بهت میگفتم قدرتو میدونم برام عزیزی ، خدایا حالا که اونجا پیش توئه از طرف من ببوسش😞
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ناف دختر من خیلی کلفت بود بعد اینکه هم افتاد همش ازش خون آبه میومد دکترش گفته بود هر روز حمومش کن از حموم آوردی روش یکم نمک بپاش یه هفته ای خوب شد الکل سفید اصلا نزن خوب نیست
ما هروز ميلرديم حمام دكترش گفته بوذ..الكل هم ممنوع كرده بود فقط خشك ميكرديم
به ما گفتن تا وقتی نافش نیفتاده حموم نبرید با الکل هم تمیز کنیم و البته قبل ده روز نافش خشک شد
خدایا خیلی دوستت دارم میدونم که تو هم دوستم داری 😘😘😘 مامان عزیزم دلم برات تنگ میشه تا همیشه کاش وقتی بودی بیشتر بهت میگفتم دوستت دارم بهت میگفتم قدرتو میدونم برام عزیزی ، خدایا حالا که اونجا پیش توئه از طرف من ببوسش😞
افتادن ناف که مال بچه ی من تو بیمارستان افتاد البته من دو روز بستری بودم ولی خشک شدنش همون زیر ده روز بود در کل دکترا نظرات مختلفی دارن در مورد نوزاد بهتر اینه هرچی دکتر میگه همونو آدم انجام بده