nedakarami مدیر استارتر عضویت: 1399/03/19 تعداد پست: 572 عنوان جفت پايين 89 بازدید | 12 پست سلام امروز رفتم ان تي هفته ١٢ هستم بهم گفتن جفتم پايين نه خيلي كسي بوده مثل من بوده باشه ؟ خطرناكه؟؟ من خيلي كار كردم اين مدت اسباب كشي داشتم میشه برای حاجتم امن یجیب بخونی🙏🏻❤️ 1399/09/23 | 20:49 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nedakarami مدیر استارتر عضویت: 1399/03/19 تعداد پست: 572 مال منم پایین بود خودش رف بالا نزدیکی نباید داشته باشی کارم نکن منم فک کنم بخاطر خونه تکونی شد هفته چند رفت بالا؟ میشه برای حاجتم امن یجیب بخونی🙏🏻❤️
mamanraha97 عضویت: 1399/03/14 تعداد پست: 14725 تا یک ماه نزدیکی نداشتهکار سنگین و پله زیاد بالا پایین کردن و خم و راست شدن نداشته باشمیره بالا نگران نباش چنان مشتاقم ای دلبر به دیدارت که از دوری برآید از دلم آهی ،بسوزد هفت دریا را
nedakarami مدیر استارتر عضویت: 1399/03/19 تعداد پست: 572 تا یک ماه نزدیکی نداشته کار سنگین و پله زیاد بالا پایین کردن و خم و راست شدن نداشته باش میره بالا ... واقعا؟؟ ممنونم عزيزم خبلي نگرانم میشه برای حاجتم امن یجیب بخونی🙏🏻❤️
mamanraha97 عضویت: 1399/03/14 تعداد پست: 14725 واقعا؟؟ ممنونم عزيزم خبلي نگرانم اره مامان خانوممیره بالا نگران نباشفقط رعایت کن مخصوصا نزدیکی رو چنان مشتاقم ای دلبر به دیدارت که از دوری برآید از دلم آهی ،بسوزد هفت دریا را
nedakarami مدیر استارتر عضویت: 1399/03/19 تعداد پست: 572 اره مامان خانوم میره بالا نگران نباش فقط رعایت کن مخصوصا نزدیکی رو مرسي عزيز دلم نه حواسم هست با اينكه حتي شوهرمم نميدونه باردارم 🥴🥴🥴🥴 میشه برای حاجتم امن یجیب بخونی🙏🏻❤️
mamanraha97 عضویت: 1399/03/14 تعداد پست: 14725 مرسي عزيز دلم نه حواسم هست با اينكه حتي شوهرمم نميدونه باردارم 🥴🥴🥴🥴 چرا نمیدونه؟ عزیزم؟ چنان مشتاقم ای دلبر به دیدارت که از دوری برآید از دلم آهی ،بسوزد هفت دریا را
nedakarami مدیر استارتر عضویت: 1399/03/19 تعداد پست: 572 چرا نمیدونه؟ عزیزم؟ بخاطر اينكه ميره به همه ميگه دوست ندارم تا قبل پنج كسي بفهمه میشه برای حاجتم امن یجیب بخونی🙏🏻❤️
mamanraha97 عضویت: 1399/03/14 تعداد پست: 14725 بخاطر اينكه ميره به همه ميگه دوست ندارم تا قبل پنج كسي بفهمه عزیزم🤣🤣🤣🤣🤣چه صبوریالان چند هفته ای؟؟بعد از سه ماهگی بگوتا سه ماهگی جنین داخل رحمه مشخص نیست حامله ایولی سه ماهگی تموم میشه میره بالا داخل شکم و شکمت بزرگتر میشه چنان مشتاقم ای دلبر به دیدارت که از دوری برآید از دلم آهی ،بسوزد هفت دریا را
nedakarami مدیر استارتر عضویت: 1399/03/19 تعداد پست: 572 عزیزم🤣🤣🤣🤣🤣 چه صبوری الان چند هفته ای؟؟ بعد از سه ماهگی بگو تا سه ماهگی جنین داخل رحمه مشخص ... خخخخ بخدا ميشناسمش ار خوشحالي نميتونه جلو دهنشو نكه داره اخه من خودم تپلم نشون نداده تا حالا تا جايي كه بتونم نميگم بعدش ميگم🤣 میشه برای حاجتم امن یجیب بخونی🙏🏻❤️
nedakarami مدیر استارتر عضویت: 1399/03/19 تعداد پست: 572 عزیزم🤣🤣🤣🤣🤣 چه صبوری الان چند هفته ای؟؟ بعد از سه ماهگی بگو تا سه ماهگی جنین داخل رحمه مشخص ... الان تازه رفتم ١٢هفته میشه برای حاجتم امن یجیب بخونی🙏🏻❤️
mamanraha97 عضویت: 1399/03/14 تعداد پست: 14725 الان تازه رفتم ١٢هفته بسلامتیولی اگر صلاح دونستی بگو بذار تو این حال خوب شریک بشه🌹 چنان مشتاقم ای دلبر به دیدارت که از دوری برآید از دلم آهی ،بسوزد هفت دریا را
nedakarami مدیر استارتر عضویت: 1399/03/19 تعداد پست: 572 بسلامتی ولی اگر صلاح دونستی بگو بذار تو این حال خوب شریک بشه🌹 ميگم عزيزم يه كم ديگه میشه برای حاجتم امن یجیب بخونی🙏🏻❤️