بچه ها هرکس می خواد موهاش و کراتین کنه من می تونم مواد کراتین با کیفیت بالا و احیا و صافی بالا و قیمت مناسب بهتون بدم چون خودمون وارد می کنیم قیمت هامون بدون واسطه هست ۰۹۹۰۱۸۳۸۰۶۵
❤اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤ ۲۹ اردیبهشت زیباترین روز زندگیمه چون خدا تو رو بهم داد💋💋💋 Be yourself:People don't have to like you and you don't have to care
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
۱۰۰۰ میل برند پر فروش و معروف کادیو با کیفیت اصلی و تضمینی میدم بهتون فقط ۷۶۰ البته این قیمت عمده هستا ولی من این قیمت برای تک میدم خودتون مقایسه کنید قیمت ها رو کیفیتم تضمینی میدم بهتون
[QUOTE=168397431]من یک جا بهم قیمت دادن یک میلیون یک جا گفتن دومیلیون پانصد نمیدونم اینقدر تفاوت برای چیه؟ 🤷 ...[/QUOTE شماره تون بدین کامل بگم که الکی پولتون دور نریزید این شماره منه ۰۹۹۰۱۸۳۸۰۶۵
ای جان عزیز دلم قیمت ۱۰۰۰ میلش و میدم ۷۶۰ ولی تو سایتای دیگه بزنید ببینید تک چقدر گرون تر میدن
ندی همچین پولی را تو با این پول می تونی دوتا مو کراتین کنی اونم با مواد عالی که دیگه جای حرف نداره مواد تو بگیر بعد فقط دست مزد بده خیلی زوره خدایش برای من که قیمت کراتین و می دونم