2777
2789

دخترم نه ماهشه تو خونه همش با خودش بازی می‌کنه الکی جیغ می‌کشه از ته دل سرت درد میگیره دعواشم میکنم میگم جیغ نکش بیشتر لج میکنه میخنده جیغ میکشه فک میکنه باهاش بازی می‌کنم یه دوبار سرش داد کشیدم باز حریفش نمیشم چونکه میگن خوب نیس جیغ عادت سرش میمونه و باد فت میاره میترسم .جایی هم میرم همینجوریه همه میگن چ جیغای بدی میکشه چیکار کنم بنظرتون .بچه های شما اینجور نیسن

همیشه همه گفتن بیشتر از سنش میفهمه اما هیچوقت هیشکی نگفت بیشتر از سنش سختی کشیده...    

ولش کن عادیه اون میخواد حرف بزنه نمیتونه جیغ میکشه حواسشو پرت کن دعواش نکن الکی

1400/1/18 دومین فندوق مامان خوش اومدی تو دلم ... 1400/4/9 هلنا قشنگ من دخمل نازم .... یه مامان شاد و پر انرژی که جز شادی و خوشحالی و آرامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ... خونه بهم ریخته مرتب میشه چای سرد شده رو میشه عوض کرد غذای یخ کرده رو میشه داغش کرد ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما هیچوقت بچه هامون دیگه ۱ساله یا ۲ساله یا ۳ساله یا ........‌ نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم ... پسر کوچولوی من مامان عاشقته  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اهمیت نده . چون داد زدی جری شده . یه مدت این گوشت در باشه اون گوشت دروازه .وقتی جیغ می کشه از اتاق برو بیرون یا سرت رو با یه کار دیگه گرم کن بزار انقدر جیغ بکشه که خسته بشه .

دختر منم اینجوریه یه سالشه چیزی میخواد جیغای بلند میکشه

خدایا میشه بغلم کنی ؟🙏                                                موهامو ناز کنی؟🙏.                                                         گریه کنم 🥺                                                                            گریه کنم 🥲                                                                   گریه کنم 😭

فقط بهش محبت و توجه کن و وقتی جیغ میکشه بی محلی کن ب جیغش و سعی کن حواسشو پرت کنی مثلا تا جیغ کشید سریع صداش کن بگو دخترم بیا خوراکی بدم یا مثلا بگو بیا بغلم تو قابلمه رو ببین سخته و زمان بر ولی تنها راهش همینه توجه و محبت زیاد بی توجهی ب جیغاش و حواس پرتی

ببین بچه منم همینه تا ب مشکل برمیخوره اسباب بازی می افته زیر مبل جیغ میزنه من شنیدم طبیعیه تو این سنا بیخیال باش اگ داره بازی میکنه اگ چیزی میخواد بهش بده اگ جیغ میزنه چیز خطرناکی رو ک ازش گرفتی پس بگیره مشغولش کن یادش بره تا کم کم بتونه حرف بزنه الان جیغ زدن براشون بیشتر ی راه ارتباطیه چون میبینن با جیغ توجه میگیرن بهتره خودت حواست باشه وجیغی که بیخود میکشه رو محل نذاری

عزیزانی که قصد دارن باردار بشن تاپیک منو در مورد بچه دارشدن بخونید لطفا همون که نوشتم یه چز خیلی مهم اونو بخونید تا میتونید عمل کنی. بهش ان شاءالله خدا بهتون فرزندانی سالم و صالح ببخشه