2777
2789
عنوان

بی حالی در بارداری و تنبلی شوهر

135 بازدید | 5 پست

سلام دوستان من باردارم خیلی بی حالم به زور باید یه کاری انجام بدم پلاکتم خیلی پایینه که دکتر میگه فعلا کاری نمیتونیم بکنیمقند و فشار حاملگی ام دلرم تو این وضع شوهرم هیچ کاری تو خونه نمیکنه کسی ام  ندارم کمکم کنه دخترم پانزده سالشه اونم از شوهرم تنبل تر شما میگین چیکار کنم ؟بازبون خوش بهش میگم فایده نداره با دعوا میگم فایده نداره در حالیکه بازنسشته پیش از موعد کرده خودش و بیکاره تو خونه کلا نقطه ضعفش تنبلیه

خدایا شکرت .پدر و برادر ندارم ولی در عوض یه پسر ناز بهم دادی .هرچقدر شکر کنم کمه

ماشاالله دخترت بزرگه باید کمک حالت باشه

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وا عزیزم من اندازه دختر بودم عقد کرده بودم سه ماه بعدش عروسی کردم

شروع رژیم۱۰ آذر با گروه لاغری  خزان نارنجی😍وزن اولیه ۸۵🥲۸۳🔒۸۱🔒۷۹🔒۷۷🔒۷۵🔒۷۳🔒۷۱🔒۶۹🔒وزن هدف ۶۹💪💪💪خواستن توانستن  هست✌️✌️🥰

والله هرچی بازبون خوش میگم اونم مثل پدرش فقط میشینه خیلی خسته ام نمیدونم چیکار کنم اصلا درک نمیکنن فکر میکنن من الکی  میگم نمیتونم کار کنم

خدایا شکرت .پدر و برادر ندارم ولی در عوض یه پسر ناز بهم دادی .هرچقدر شکر کنم کمه