2777
2789

یه تجدید نظر بکن تو تصمیمت

‌‌‌‌‌‌دختر شمالی🌿🌾                    دل اگر تیره نباشد همه دنیاست بهشت...                             من اگه شاعر میشدم مخاطب همه شعرام قرمه سبزی و ته دیگ سیب زمینی بود...                                                           خدایا یدونه از اون معجزه قشنگات لطفا...!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایموشن کد انجام بده تا احساسات گیر افتاده رابط قبلی ات رها بشن

بعد طبق گفته روانشناسی میگه یکی از دردناکترین و تحقیر کننده ترین خاطره ایی که باهاش داری مرور کن اینجوری اون بتی که ازش تو ذهنت ساختی میشکنه و متوجه میشی خب حالا همچین هم ادم خوبی نبود

یه تجدید نظر بکن تو تصمیمت

اون راحت ازم گذشت

تو تاپیکهام توضیح دادم

اون نمیخواد

من چندبار تلاشمو کردم منت کشیدم

منت هم حدی داره

کسی که نمیخواد حتی بزور هم نمیخواد

ایموشن کد انجام بده تا احساسات گیر افتاده رابط قبلی ات رها بشن بعد طبق گفته روانشناسی میگه یکی از د ...

متاسفانه احساساتیم 

زبون بازیهلش ک خوبیهاش یادم میاد

اون وقتهایی که زن دوست بود چابلوسی برای درمان بجه

جون ازمن بجه میخواست دنبال بچه دار شدن بود

بدهاش یادم بیاد فراموش میکنم؟

یا باید جایگزن بشه؟

روزامو فقط  شب می کنم

متاسفانه احساساتیم  زبون بازیهلش ک خوبیهاش یادم میاد اون وقتهایی که زن دوست بود چابلوسی برای ...

جایگزین که نه

اول باید خودتو پیدا کنی و رها بشی

بعد اجازه ورود کسی دیگه ایی بدی تو زندگیت 

همون دو تا کاری که بالا گفتم انجام بده خیلی خوب هستند واسه دختر خالم جواب داد الانم ارامش ذهنی داره

دوست داری زندگیت درست بشه؟! 

یکماه در قفل کرد

بدنبال توافقی که مهریه نده ده تاشو قبول کرده بده ماهی یک تومان

الان خونه بابام

کلا نمیخواد بامن زندگی کنه

اصلا براش مهم نیست