2821
2789
عنوان

بیایید یکی تو دیوار ازم کلاهبرداری کرده بود

| مشاهده متن کامل بحث + 319 بازدید | 30 پست
پولش قابل توجه نبود که بخوام پیگیری کنم ولی تا تونستم فحش دادمش میگه شکایتی میکنم ازت به بسیج فلان ف ...

خوب پس خوب کردی🙂

این کارما رو هم از فضای مجازی یاد گرفتید، وگرنه قبلا میگفتید حضرت عباس زد به کمرش     
عزیزم به هیچ وجه نباید قبلش پول بدی.منم ی بار ی چیزی خریدم گفتم ۵۰ تومن پول میدم بقیشو موقع تحویل گو ...

اره واقعا نمیدونم اینجا لر هست یا نه طرف لر در اومد اونم لر خرم آباد دیگه نفهم تر از این جماعت به عمرم ندیده بودم

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

پشتیبانی دیوار چیکار کرد؟ شما که میگی دوباره آگهی گذاشته بود، خب یکی باید پیگیری کنه

من اهلِ دوست داشتَنَم...تو اهلِ کجایی؟                   با عرض پوزش، درخواست دوستی پذیرش نمیشود🚫                    
خوب اون داشته از عنوان بسیج سواستفاده میکرده بعدم بگو کلاه برداری تو جرم نیست فقط میخاسته بترسونه چ ...

انقدر ترسوندمش گفتم ازت کلی مدرک دارم پلیس فتا هم ثبت کرده بودم عکسش دادم دیگ خیس کرده بود خودشو از بسیج تهدید می کرد

اره واقعا نمیدونم اینجا لر هست یا نه طرف لر در اومد اونم لر خرم آباد دیگه نفهم تر از این جماعت به عم ...

من لر نیستم 

ولی نمیشه همه رو به یه چوب زد. چون اون آقا لر بودن و حقتون رو خوردن و شما کاری نتونستین بکنین، دلیل نمیشه همه رو جمع ببندین 

من اهلِ دوست داشتَنَم...تو اهلِ کجایی؟                   با عرض پوزش، درخواست دوستی پذیرش نمیشود🚫                    
گفت حساب کاربریشو مسدود  می کنیم منم همه تصاویر دادم

خسته نباشن... اینجوری که با یه حساب دیگه وارد میشه

من لر نیستم  ولی نمیشه همه رو به یه چوب زد. چون اون آقا لر بودن و حقتون رو خوردن و شما کاری نت ...

من با لرها برخورد زیادی داشتم چه خوابگاه چه محل کار عذر میخوام اگرم اینجا کسی هست همشون بلا اسثنا اهل سفسطه هستن

من با لرها برخورد زیادی داشتم چه خوابگاه چه محل کار عذر میخوام اگرم اینجا کسی هست همشون بلا اسثنا اه ...

😐😐😐😐

برو خداروشکر کن به پستت نخوردن شوهر خودمم بختیاری هست

دامادمون و خانوادشون لر هستن. خدا رو هزاران مرتبه شکر🤲🤲🤲 

خیلی خیلی خوبن. ما با همشون خیلی رفت و آمد داریم. تو این بیست سال به جز احترام و خوبی چیزی ندیدیم. 

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز