2777
2789
خوب وقتی تلوزیون اعلام میکنه جاهایی که مکان بزرگی داره تا ۱۰ نفر مشکلی نیست. الان خودتو بزار جای اون ...

چرا باید دق کنه؟ این بحران جهانیه، هرکسی که یکم درک داشته باشه با شرایط کنار میاد. 

اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه:خواست تنهایی مارا به رخ ما بکشد ....تنه ای بر در این خانه تنها زد و رفت
خوب وقتی تلوزیون اعلام میکنه جاهایی که مکان بزرگی داره تا ۱۰ نفر مشکلی نیست. الان خودتو بزار جای اون ...

زمان ما کرونا نبود برامون نکردن دق کردیم؟ 

میشه برای همه منتظرا صلوات بفرستین؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا الکی میگین کرونا .شما نمیدونین اگه کرونا بگیرین وبمیرین اصلن مهم نیست چون کسی پست سرتون حرف نمیزنه ولی خیلی مهمه شب چله با لباس غیر تکراری دور هم جمع بیشین چون اگه نرین همه پست سرتون حرف میزنن  شعور# کرونا

اینجوری نیستم ک بخودم نرسم ولی اولویتم بچمه  خودم همیشه شیک و بروز میپوشم ولی هروقت رفتم خرید ...

من مامانم اینطوری بود سه دست من ی دونه خودش 

البته اون موقع ارزون بود همه چیز وقتی من بچه بودم الان از قیمت لباس هااصلا خبر ندارم 😂ولی خوب پارچه هم گرون شده 😐قبلا دوتا پارچه میخریدم الان ی دونه اونم با پول خودم 

ماهم تنهایین اینجا از خانواده ها دوریم  خدا لعنت کنه کرونا رو که بزرگترین ضربرو به بچه ها زد&n ...

عوارضشو چندسال بعد نشون میده، در حق بچه ها خیلی ظلم میشه، نه گردشی نه مهمونی، نه پارک

اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه:خواست تنهایی مارا به رخ ما بکشد ....تنه ای بر در این خانه تنها زد و رفت

حالا مثلا چه رسم خاصیه یلدا، اینقدر آدم مردن، اینقدر ملت تو تنهایی عزاداری کردن، این همه عروس داماد از عروسی شون گذشتن. این همه آدم بیکار شدن، این همه آدم یک ساله عزیزانشون رو ندیدن، این همه بچه نتونستن درس بخونن، حالا یه عروس هم یلدایی نگیره هیچی ش نمیشه که دق کردن داشته باشه!

چرا فک میکنید ی همچین جمع هایی باعث رشد اینقدییی مرگو میر کرونا میشه کی گفته ۱۰ نفر آدم زیر ی سقف ۱۰۰ متری باعث میشه یهو ۵۰۰ نفر بمیرن؟ چرا یکی نبود موقعه محرم بیاد شعار بدع که کسی بیرون نره؟ یا مثلا الان اگه عامار بیاد پایین شک نکن تو ۲۲ بهمن ی جوری عامار میره بالا که برگامون میریزه گلم ریشه این داستان تو خونهایی نیست که رعایت میشه و دل چند نفر شاد میشه تو اون کوچه خیابونایی که هستن کسایی که لاتیشو پر میکنن میگت کسی که بخواد بگیرع میگیره با این شعار ماسکم نمیزنن..من خودمم موافق این جور جمعا نیستم ولی اگه رعایت شه چرا کع نه

چرا فک میکنید ی همچین جمع هایی باعث رشد اینقدییی مرگو میر کرونا میشه کی گفته ۱۰ نفر آدم زیر ی سقف ۱۰ ...

کل ایران ک همون ۱۰نفر نیست فک کن از هر قوم و قبیله ای ی مهمونی ۱۰نفری باشه میشه همون ۵۰۰نفر ک شما گفتی

فقط خواستی یچیزی بگی بعدا نگن بلد نبودا🤣

چرا فک میکنید ی همچین جمع هایی باعث رشد اینقدییی مرگو میر کرونا میشه کی گفته ۱۰ نفر آدم زیر ی سقف ۱۰ ...

همه همینطوری فکردن که آمار یهو رفت بالا.اینهمه دارن میگن ابتلا خانوادگی زیاد شده کو گوش شنوا

واقعا درک نمیکنم اینجا از ۱۰ نفر۸ نفرش میگن که ما تو خونه ای وای فلانه بعد اونایی که ما بیرون میبینی ...

آخه جامعه فقط به افراد نی نی سایت ختم نمیشه مثل کبک سرتون رو زیر برف نکنین

اینقدری که شوهرای نی نی سایتی کارخونه دارن تو ایران کارخونه نداریم،،،تو هر تاپیک شغلی میری همه ازدم کارخانه دارن