بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
چرا الکی میگین کرونا .شما نمیدونین اگه کرونا بگیرین وبمیرین اصلن مهم نیست چون کسی پست سرتون حرف نمیزنه ولی خیلی مهمه شب چله با لباس غیر تکراری دور هم جمع بیشین چون اگه نرین همه پست سرتون حرف میزنن شعور# کرونا
اینجوری نیستم ک بخودم نرسم ولی اولویتم بچمه خودم همیشه شیک و بروز میپوشم ولی هروقت رفتم خرید ...
من مامانم اینطوری بود سه دست من ی دونه خودش
البته اون موقع ارزون بود همه چیز وقتی من بچه بودم الان از قیمت لباس هااصلا خبر ندارم 😂ولی خوب پارچه هم گرون شده 😐قبلا دوتا پارچه میخریدم الان ی دونه اونم با پول خودم
خوب وقتی تلوزیون اعلام میکنه جاهایی که مکان بزرگی داره تا ۱۰ نفر مشکلی نیست. الان خودتو بزار جای اون ...
حالا مثلا چه رسم خاصیه یلدا، اینقدر آدم مردن، اینقدر ملت تو تنهایی عزاداری کردن، این همه عروس داماد از عروسی شون گذشتن. این همه آدم بیکار شدن، این همه آدم یک ساله عزیزانشون رو ندیدن، این همه بچه نتونستن درس بخونن، حالا یه عروس هم یلدایی نگیره هیچی ش نمیشه که دق کردن داشته باشه!
چرا فک میکنید ی همچین جمع هایی باعث رشد اینقدییی مرگو میر کرونا میشه کی گفته ۱۰ نفر آدم زیر ی سقف ۱۰۰ متری باعث میشه یهو ۵۰۰ نفر بمیرن؟ چرا یکی نبود موقعه محرم بیاد شعار بدع که کسی بیرون نره؟ یا مثلا الان اگه عامار بیاد پایین شک نکن تو ۲۲ بهمن ی جوری عامار میره بالا که برگامون میریزه گلم ریشه این داستان تو خونهایی نیست که رعایت میشه و دل چند نفر شاد میشه تو اون کوچه خیابونایی که هستن کسایی که لاتیشو پر میکنن میگت کسی که بخواد بگیرع میگیره با این شعار ماسکم نمیزنن..من خودمم موافق این جور جمعا نیستم ولی اگه رعایت شه چرا کع نه