2777
2789
عنوان

آیا من گناه میکنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 421 بازدید | 37 پست
انقد فشار عصبی روم اورد که تو برفا احساس میکردم اتیش گرفتم اصن هیچی حالیش نیست حرف حرف خودشه نگران ...

خب خودتو یکم کنترل کن عزیزم زیاد دهن به دهن نشو یکم دیدی میخواد بحث پیش بیاد برو تو آشپزخونه ای چیزی یه چیز وردار بخور با گوشی سرگرم کن خودتو دهن به دهن نذار باهاش

با خدا باش پادشاهی کن بی‌خدا باش هر چه خواهی کن😒⁦🖐️⁩

اصولا میگن انسان پیر بشه عقلش کامل تر میشه بر اساس تجربه ولی برای ایشون اینطور نبوده. گیریم تو حرف بدی هم زده باشی(که نزدی)

تو جوونی. ولی اونکه پیره و باید عاقل باشه چرا این اراجیفو گفته؟!؟

کار اون اشتباهه. سمتش اصلا نرو تا اعصابت اروم بشه. دوباره رفتن پیش هم فقط روی تو فشار میاد. پس بیخیال اصلا هم نرو

گر مسیحی گر مسلمان گر یهود/ آدمی باشید مذهب هر چه بود🌿    در این زمانه ی بی های وُ هوی لال پرست… خوشا به حالِ کلاغانِ قیل و قال پرست...چگونه شرح دهم؛ لحظه لحظه ی خود را، برای این همه ناباورِ خیال پرست؟🤕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزيزم شما احترامت و بزار چون بزرگترن ولي ديگه باهاش درددل نكن و فقططط احترام بزار صميمي نشو و اصلا ب ...

قهر کردناشو ندیدی میشینه همش پشتشو میکنه به آدم 

صدبار سلام کنی جواب نمیده منم گفتم دیگه نمیخام باهاش حرف بزنم کلا نسلشون خرابه عمه هامم به خودش رفتن

سرم درد میکنه خیلی

دلم میخاست درد و دل کنم به یکی بگم که سبک بشم

💙عضو گروه رز آبی 💙وزن اولیه 76.600💙وزن فعلی70💙وزن هدف 60💙تاپیک مانکن های 1400 💙

الویت خودت و زندگی و آرامش و سالم بزرگ شدن بچه ته

والسلام 

بعدم پیر باید تجربه اش بیشتر باشه ک با زن حامله بحث نکنه چون تا حدودی تحت تاثیر هورمون های بارداری هم هستی

بنطر من ک دوری کن حتی از مامانت ک تحت فشارت میذاره

گروهی توی ایتا هست در خصوص مشکلات چشمی مثل کلوبوم لرزش میکروفتا ......در صورت تمایل درخواست دوستی بدبد 
تقصیر خودته که جواب میدی کلا تلفنشونو جواب نده ریلکس برو یه جا بشین نفس عمیق بکش چیزای خوشمزه بخور گ ...

دست وپام میلرزه میرم خونه بابام همش میگم نکنه یه حرفمونو  ورداره ببره اینور اونوره همش فالگوش وایمیسته تو همه چیز دخالت میکنه اینکه چی میخوریم چی میپوشیم کی میخابیم حتی به حموم رفتنمونم کار داره و میپرسه😖

نرو جایی که ببینیش

اخه دوماهه رفته با مامانم اینا زندگی میکنه همش رو اعصاب من فشار میاره دفه ی دومه عین حمله ی عصبی بهم دست میده نگران بچمم

وقتی میرم خونه مامانم سریع میاد طبقه ی اونا

اصن یه جوریه 

اخه دوماهه رفته با مامانم اینا زندگی میکنه همش رو اعصاب من فشار میاره دفه ی دومه عین حمله ی عصبی بهم ...

چرا رفتی با اونا زندگی کنی ؟؟شوهرت کجاست؟

خدایا حس میکنم حرفم بهت نمیرسه پس اینجا برات مینویسم لطفا کارمارو حل و یه نی نی بهم بده ! سال بعد که این پیامو میبینم امیدوارم لبخند بیاره به لبم 😍😍
الویت خودت و زندگی و آرامش و سالم بزرگ شدن بچه ته والسلام  بعدم پیر باید تجربه اش بیشتر باشه ...

اره مامانم ساده س 

یه عمره زیر دست مادرشوهره 

یه بار شماش تو نشده با اینکه اینهمه اذیتش کرده بخدا گاهی من زورم میاد

عمم اومده منو گرفت به هوای مامانم که بشم زیر دستشون 

ولی نتونستم تحمل کنم عین دیوونه ها شدم بخدا

قهر کردناشو ندیدی میشینه همش پشتشو میکنه به آدم  صدبار سلام کنی جواب نمیده منم گفتم دیگه نمیخا ...

فقط اونجا ك پشتش و ميكنه يهو برو جلوش بگو پخخخ😂😂😂😂بيخيااالل بابا خوش باش. 

اين كاربري و توي روزاي سخت زندگيم ساختم، الان ك بعداز ٢ سال ازاد شد و دوباره ياد اون روزا افتادم فقط ي چيزي توي ذهنم اومد كه هيچ چيز ارزش ناراحتي و نداره من واااقعا حس و حال اون روزام و فراموش كردم و الان يه شدت خوشحالم كه دعاهام و خدا مستجاب نكرد، خدايا شكرت
چرا رفتی با اونا زندگی کنی ؟؟شوهرت کجاست؟

من نه من خونم جداست 

مادربزرگم رفته با مامانم زندگی میکنه 

من رفته بودم به مامانم سر بزنم که این اتفاقا افتاد

من نه من خونم جداست  مادربزرگم رفته با مامانم زندگی میکنه  من رفته بودم به مامانم سر بزن ...

نرو خونه مامانت

خدایا حس میکنم حرفم بهت نمیرسه پس اینجا برات مینویسم لطفا کارمارو حل و یه نی نی بهم بده ! سال بعد که این پیامو میبینم امیدوارم لبخند بیاره به لبم 😍😍
فقط اونجا ك پشتش و ميكنه يهو برو جلوش بگو پخخخ😂😂😂😂بيخيااالل بابا خوش باش. 

مشکل اینه وقتی این اتفاقا میوفته همش ذهنم درگیرشونه 

ذهنم آزاد نمیشه 

همش تو‌ذهنم درگیر میشم موقع خواب بیداری 

نمیدونم چه اخلاق بدیه من دارم

نرو خونه مامانت

اونکه از خداشه من خونه مامانمم دیگه نرم 

خب دلم تنگ میشه قبلا هر روز میرفتم از روزی که اون  اومده  هفته ای یکی دوبار میرم اونم جنگ اعصاب داریم همش

مشکل اینه وقتی این اتفاقا میوفته همش ذهنم درگیرشونه  ذهنم آزاد نمیشه  همش تو‌ذهنم درگیر ...

نكككن خواهر نككككن داااغون ميشي اخه هيييچكس ارزشش و نداره ك ذهنت و بخواي درگيرش كني بيخيال بابا اون لحظه ك اومدنِ تو ذهنت اگه مذهبي هستي ي چندتا ذكر بگو اگه نه ب ذهنت بگو استپ و عين ي فيلم كانال ذهنت و عوض كن

اين كاربري و توي روزاي سخت زندگيم ساختم، الان ك بعداز ٢ سال ازاد شد و دوباره ياد اون روزا افتادم فقط ي چيزي توي ذهنم اومد كه هيچ چيز ارزش ناراحتي و نداره من واااقعا حس و حال اون روزام و فراموش كردم و الان يه شدت خوشحالم كه دعاهام و خدا مستجاب نكرد، خدايا شكرت