2777
2789
برو بهت مکمل و ویتامین ضروری میده تا فکر کنم هفته ۱۲ یا ۱۳ که برز غربالگری اینا

مرسی 

تورو خدا بگین من چیکار کنممم

من تنبلی دارم از مرداد قرص دوفاستون میخوردم برا تنظیم باشه برا اقدام. قبلشم شاید خودم بین 6 ماه یه ماه نمی‌شدم. حالا ماه پیش قرص گیرم نیومد که بخورم نخوردم الان 21 موعدم بوده پری نشدم دل درد کمر درد دارم حتی گاهی حس میکنم شدم نگاه میکنم نیس حالا نمیدونم باردارم یا به خاطر قرص نخوردم جا به جا شده 😢😢😢

مامانِ پسر کوچولوی شیطون 😍 کارِ خدا نشد نداره🥲 با تنبلی تخمدان و بعد یک سال و نیم دکتر رفتن،دکتر گفت فروردین بیا آی یو آی ولی من فروردین1401 جواب آزمایشم مثبت شد 🥲👨‍👩‍👦 فَنِ حامیم🫶😍 یه سری سیاه و سفیدا خوبن ♥️ مث برف لای موهات 🌨️ مث کلاویه‌های پیانو 🎹 مث اون دوتا چشمات 👩‍❤️‍👨

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم کلی پزشک حتی متخصصای سایت میگن هیچ خطری نداره😐😐😐

منم همين فكر و ميكردم ولي دور از جون شما فرداي روزي كه رفتم سونو بچه م سقط شد با اينكه قلبش ميزد همه چيش اوكي بود، سونوگرافي بعدي كه رفتم گفت همه جا تبحر سونو واژينال و ندارن سعي كن شكمي بدي، منم مثل شما اطلاعات پزشكي ندارم برحسب اتفاقايي كه برام افتاد ميگم

برو دكتر كه اگه ويتامين يا آزمايشي لازم باشه برات بنويسه ولي اگه گفت برو سونو نرو بزار هفت هفته برو ...

مرسی از راهنماییت 

مامانِ پسر کوچولوی شیطون 😍 کارِ خدا نشد نداره🥲 با تنبلی تخمدان و بعد یک سال و نیم دکتر رفتن،دکتر گفت فروردین بیا آی یو آی ولی من فروردین1401 جواب آزمایشم مثبت شد 🥲👨‍👩‍👦 فَنِ حامیم🫶😍 یه سری سیاه و سفیدا خوبن ♥️ مث برف لای موهات 🌨️ مث کلاویه‌های پیانو 🎹 مث اون دوتا چشمات 👩‍❤️‍👨
منم همين فكر و ميكردم ولي دور از جون شما فرداي روزي كه رفتم سونو بچه م سقط شد با اينكه قلبش ميزد همه ...

خداصبرتون بده ولی احتمالا مشکل دیگه داشتید بایه سرچ ساده تو گوگل یاهمین سایت متوجه میشید اصلا ربطی به تبحر هم نداره اشعه شکمی بااون فرقی نداره من قبلش تحقیق زیاد کردم حتی یک دهم درصد هم امکان خطر نیست 

💓دوست خوبم امضامودیدی برای خونه دارشدنم یه صلوات میفرستید💓
مرسی  تورو خدا بگین من چیکار کنممم من تنبلی دارم از مرداد قرص دوفاستون میخوردم برا تنظیم باشه ...

فکرشو نکن نازنینم درست میشه من باردار نمیشدم پارسال هم یه سقط بد داشتم انقدر افسرده بودم اصلا دنبال درمان نبودم که امسال بعد دو ماه فهمیدم باردارم چون کیست داشتم فکر میکردم برای کیست نامنظم شده

من هرکس درخواست دوستی بده قبول میکنم ولی سوال چرت جواب نمیدم عکس نمیدم قد و وزن نمیگم اگه آقا باشی به ثانیه میفهمم وقتت رو هدر نده
خداصبرتون بده ولی احتمالا مشکل دیگه داشتید بایه سرچ ساده تو گوگل یاهمین سایت متوجه میشید اصلا ربطی ب ...

مرسي عزيزم، شايدم دكتره سونوگرافي خواسته بود سونوگرافي همكارشو تخريب كنه ولي فكر و دهن منو بدجور مشغول كرد كلي عذاب وجدان گرفتم كه خودم باعث شدم بچه م بميره

فکرشو نکن نازنینم درست میشه من باردار نمیشدم پارسال هم یه سقط بد داشتم انقدر افسرده بودم اصلا دنبال ...

حالا نمدونم دلم خوش کنم که ای تاخیر بارداریه یا اینکه پری جا به جا شده 

دل درد پری و بارداری دقیقا مث همه؟ 

مرسي عزيزم، شايدم دكتره سونوگرافي خواسته بود سونوگرافي همكارشو تخريب كنه ولي فكر و دهن منو بدجو ...

نه عزیزم خودتو اذیت نکن من هم بخاطر حرف نی نی سایتیا خیلی ترسیدم حدود 20تا سوال از کلینیک اینجا پرسیدم کلی گوگل سرچ کردم چندتا متخصص رفتم حتی سونو گرافیای مختلف رفتم که فقط مسخرم کردن😁

حتما خدا یه دوقلوشو برات کنار گذاشته قسمت بوده خودتو ناراحت نکن

💓دوست خوبم امضامودیدی برای خونه دارشدنم یه صلوات میفرستید💓
حالا نمدونم دلم خوش کنم که ای تاخیر بارداریه یا اینکه پری جا به جا شده  دل درد پری و بارداری د ...

چی بگم منطورم اینه نامید نباش بهش گیر هم نده خودش یه جایی بهت میرسه❤

من هرکس درخواست دوستی بده قبول میکنم ولی سوال چرت جواب نمیدم عکس نمیدم قد و وزن نمیگم اگه آقا باشی به ثانیه میفهمم وقتت رو هدر نده