2777
2789
عنوان

كيا بارداري ناخواسته داشتن كمك

| مشاهده متن کامل بحث + 312 بازدید | 35 پست
دوست من برای اطمینان هم امپول سه ماهه زد ام ال دی خورد باردار شد.اونم چی بچه اولش بعد شیش سال نازایی ...

بيشتر نگران بادكش و داروهايي كه خوردم هستم تا بارداري، ميترسم اگه باردار باشم مشكل پيش بياد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من پسر دوممو تا شش هفته نمیدونستم بعدش انقد حالم بد شد رفتمازمایش تازه امپول پروژسترونم زدم چون مطمی ...

يعني شمام جلوگيري طبيعي داشتيد، آخه مگه ميشه 😭 چه جوري اتفاق ميفته وقتي حواست جمعه

عزیزم حالا در مورد بادکش رحم هم بهتره انجام ندی  من یه بار انجام دادم موقعی که دختر بودم ...

يعني امكان داره بادكش رحم باعث عقب انداختنش شده باشه، آخه بي بي منفيه

واي يا خدا منم كلي داروي قاعده آور خوردم بادكش رحم انجام دادم، اگه باشم مشكلي پيش مياد؟

خدا بخاد نگه داره تو هر شرایطی نگه میداره من کلی زعفرون خورده بودم اما موند پسرم 

خدایاازت تمنا دارم ب خواهر منم نینی بدی خیلی چشم براهه سخته تو ازخواهرت کوچکتری و بچه دومتو داری اونوقت خواهرت هرماه ازین ک باز مامان نشده بغض میکنه.اون لحظه ای که خواهرم بچه مو بغل میکنه وبوسش میکنه اون لحظه ای که خواهرم شبا پا ب پام بیداره بچه مو نگه داره ومن میگم خدا بخودت بده انشاالله دلم میخواد نباشم اون لحظه رو نشده ی شب بدون گریه ب بچه م شیربدم نشده بدون بغض ب یچه م نگاه کنم خدایا ب خواهرمن وهمه منتظرا نینی بده
 شما دیگه خیلی شانستون قشنگه 😁 نعمت خداس انشالله که قدمش خیر باشه براتون ولی کاندوم هم تا ۹۷ ...

ولی ناشکری نمیکنم کاش خدا ب خواهرمم نینی میداد😞😞😞😞😞😞😞

خدایاازت تمنا دارم ب خواهر منم نینی بدی خیلی چشم براهه سخته تو ازخواهرت کوچکتری و بچه دومتو داری اونوقت خواهرت هرماه ازین ک باز مامان نشده بغض میکنه.اون لحظه ای که خواهرم بچه مو بغل میکنه وبوسش میکنه اون لحظه ای که خواهرم شبا پا ب پام بیداره بچه مو نگه داره ومن میگم خدا بخودت بده انشاالله دلم میخواد نباشم اون لحظه رو نشده ی شب بدون گریه ب بچه م شیربدم نشده بدون بغض ب یچه م نگاه کنم خدایا ب خواهرمن وهمه منتظرا نینی بده
خدا بخاد نگه داره تو هر شرایطی نگه میداره من کلی زعفرون خورده بودم اما موند پسرم 

خدا برات حفظش كنه، برام دعا كن اگه حامله م اتفاقي نيفته واقعا ديگه تحمل ندارم دو ماه نيست انقدر عذاب كشيدم

يعني شمام جلوگيري طبيعي داشتيد، آخه مگه ميشه 😭 چه جوري اتفاق ميفته وقتي حواست جمعه

نه من با کاندوم بودم

خدا برات حفظش كنه، برام دعا كن اگه حامله م اتفاقي نيفته واقعا ديگه تحمل ندارم دو ماه نيست انقدر عذاب ...

خدا کریمه انشاالله ی نینی تپل سالمخدا بهت میده شمام برا خواهرمنم دعا کن لذت مادرشدنو بچشه

ايشالا اسم كوچيكشو بگو دارم چله ميگيرم براش حديث كسا بخونم

اسمش عاطفه س عزیزدلم ممنون میشم ازت دعاش کنی