خواهرم یه خواستگار براش اومده. آقا وضع مالی خیلی خوبه داره و ظاهرا مشکلی نداره. فقط این آقا خانومشو طلاق داده. با خواهرم صحبت کردن در مورد تکلیف زندگی قبلیش.خانوم مهریه شو بخشیده و حضانت دائم بچه هارو داره و خرجشونو داده به مادرشون.اصلا اثری ازشون نذاشته و گفته حتی خانوم سابقش به بچه ها بگن که پدر ندارن که سراغشو بگیرن. نظر شما چیه؟ آیا ازدواجش ریسکه؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
💙عضو گروه آبی💙۱۶/11/140۲👣وزن اولیه ۷۱🌀هدف اول 68🐾هدف نهایی60✈️خیلی برام دعا کنید از چشم و زبان بد به دور باشیم اطرافیان اذیتمون میکنن دعامون کنید مارو رها کنن و دست از سر زندگیم بردارن و دوستمون داشته باشن💙کارهمسرم درست بشه💙سلامتیمون💙عاقبت بخیر شدن بچه هام💙
خوب این آدم چجوری بچه هاشو دوست نداره ببینه راستش بهش نمیشه اعتماد کرد چون آدم بی احساسیه
🖤🖤چه تهران چه غزه قاتل یکیست #ایران تسلیت🖤🖤🔯 فرق تفکر صهیونیستی با آپارتاید:👤 آپارتاید سیاهپوستان را انسان میدانست ولی نژاد سفید خود را برتر از سیاهان قلمداد میکرد.🔯 صهیونیسم کل غیریهودیان را انسان نمیداند بلکه حیوانات ناطق و انساننما میداند که خدا آنها را در کنار چهارپایان برای خدمت به یهودیان خلق کرده است.🐎 در کتاب تلمود کتاب شریعت صهیونیستها نطفه غیر یهودیان مثل نطفه اسب است و خانههایشان حکم طویله را دارد.👥در زمانی که پیامبری که منتظرشان هستند ظهور کند هر یهودی ۲۸۰۰ برده (حیوانات ناطق) خواهد داشت.
من از همچین ازدواجی خوشم نمیاد مجرده برا چی بخواد ب کسی ازدواج کنه ک اولین تجربه هاش با یکی دیگه بوده چهار روز دیگه همین مسئله زن قبلی و بچه و... براش شر شه