2777
2789

یه نفر همین جا گفت مایکل جکسون از ساب استفاده کرده بود و علت بیمار شدنش همین ساب بوده 

ولی من خودم کلا بهش تردید امیز نگاه می کنم 

‍ «بیایید به قفسه کتابخانه دخیل ببندیم؛ دوستانی صمیمی پیدا می شوند که حاجات ما را برآورده کنند.»

منم گوش میکنم نه ندیدم

اما اگه درد یا مشکلیه دوتا حالت داره یا بدن داره مقاومت میکنه که حل میشه یا باید فایل دیگه ای انتخاب کنی

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه نفر همین جا گفت مایکل جکسون از ساب استفاده کرده بود و علت بیمار شدنش همین ساب بوده  ولی من ...

خب کسی که حسش خوب نیستو اعتقاد بهش نداره کلا نباید گوش کنه چون اصلا سودی واسش حاصل نمیشه

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔
خب کسی که حسش خوب نیستو اعتقاد بهش نداره کلا نباید گوش کنه چون اصلا سودی واسش حاصل نمیشه

گوش نمی کنم کلا چون استارتر پرسیدند نظرم را گفتم ولی این مواردی مثل ساب و بیوکنزی که روی ناخودآگاه اثر می گذارند نیازی به باور ندارند و من حتی اگر اعتقاد هم نداشته باشم اون ها عملکرد خودشون را دارند باور در مورد مساله ای مثل قانون جذبه که به صورت خودآگاه قراره ازش تاثیر بگیریم برای ساب و بیوکنزی و مواردی از این دست باور لازم نیست و اتفاقا دلیل این که میگم حس خوبی بهش ندارم اینه که می دونم روی ناخودآگاه اثر می گذاره چه من بخوام و چه نخوام و چون محتواش برام مشخص نیست حس خوبی به انجامش ندارم 

‍ «بیایید به قفسه کتابخانه دخیل ببندیم؛ دوستانی صمیمی پیدا می شوند که حاجات ما را برآورده کنند.»
گوش نمی کنم کلا چون استارتر پرسیدند نظرم را گفتم ولی این مواردی مثل ساب و بیوکنزی که روی ناخودآگاه ا ...

تا حدودی درست گفتین اما اگه باور نداشته باشین خودآگاهتون مانع تغییرات میشه

تا حدودی درست گفتین اما اگه باور نداشته باشین خودآگاهتون مانع تغییرات میشه

یکی از عملکردهای این جور درمان ها اینه که موانع ذهنی را بر می داره اگر قرار باشه تاثیر خودآگاه زیاد باشه در حدی که مانع تغییر بشه تقریبا برای جمعیت کثیری از آدم ها بی استفاده میشه ممکنه برای کسی که موانع ذهنی داشته باشه بیشتر طول بکشه ولی اگر قراره به تغییر در دی ان ای و ناخودآگاه باشه باید دیر یا زود برای همه تاثیر بگذاره 

یکی از عملکردهای این جور درمان ها اینه که موانع ذهنی را بر می داره اگر قرار باشه تاثیر خودآگاه زیاد ...

بله اگه اعتقاد نداشته باشین اما ادامه به گوش دادنش بدین احتمال زیاد نتیجه بده اما درصدی هم ممکنه کلا جواب نده وسردرد بگیرین

چند وقته گوش کردین 

یه مدت قد گوش دادم الان چندروزه که زیبایی گوش میدم

عه تا حالا نشنیده بودم 

منم نشنیده بودم واقع صحتش هم نمی دونم در موردش تحقیق کن 

اهان امیدوارم پر نتیجه باشین 

ممنون گلم