انگار قتل روی یک ادمی مرتکب شده باشی همون میشه یا به یک ادمی اسیب زده باشی
❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓 با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه اینم نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736
تو بقیه چیزا خیلی خوب و مهربونه. خدا هم موقعیت طرفو درک میکنه و باهاش لجبازی نمیکنه😊
خدا بخشندس
از خدا غول نسازین😊
وزن اولیه ۶۶🥲 وزن هدف ۶۰🫠خب شدم ۵۹.۸۰۰🤩 فقط تو یک ماه اونم بدون ورزش، فقط با کالری شماری🫣 هدف بعدیم ۵۸ هست🙂↕️ قد ۱۶۰. شدم ۵۶، ولی الان با ریزش مو درگیرم😂😂😂
عزیزم خدا حق النفسم نمی بخشه. حق الناس و حق النفس 2 تا قضیه مجزاست. خواهشا عدالت خدارو زیر سوال نبری ...
فردی ک ب مرحله خودکشی میرسه از نظر پزشکی لازمه بستری بشه و تحت نظر باشه.
این فرد کلا درکی ک از کاری میکنه ندارع و هیچی دست خودش نیست. چون تو مغزش یسری تغییرات رخ داده.
پس واسه همین میگم خدا درک میکنه و با کسی لج نمیکنه.
وزن اولیه ۶۶🥲 وزن هدف ۶۰🫠خب شدم ۵۹.۸۰۰🤩 فقط تو یک ماه اونم بدون ورزش، فقط با کالری شماری🫣 هدف بعدیم ۵۸ هست🙂↕️ قد ۱۶۰. شدم ۵۶، ولی الان با ریزش مو درگیرم😂😂😂
فردی ک ب مرحله خودکشی میرسه از نظر پزشکی لازمه بستری بشه و تحت نظر باشه. این فرد کلا درکی ک از کاری ...
من نگفتم استغفرالله خدا لج می کنه. من گفتم عدالت خدارو زیر سوال نبریم نه من خدام نه شما. خداوند هم فرمودن حق الناس و حق النفس بخشیده نمیشه. حالا اینکه آیا این مورد جزء حق النفس شمرده میشه یا نه با خداست.