2777
2789
عنوان

قرص ورفتن به کما

2109 بازدید | 12 پست

کسی که به قصد کما رفتن قرص بخوره ولی بمیره (یعنی قصد مرگ نداشته باشه)بازم خدا ازش نمیگذره؟؟؟؟؟؟

یه صلوات برای حاجتم ...به جلو میروم وادامه میدهم تنها بخاطر تو خداجون وگرنه مرگ برام شیرین ترینه  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😵😵😵 معلومه 

چون ب بدن درهرصورت اسیب میزنه 

فکر نکن بدن خودته مشکلی نیست و اختیار داری گلم  

انگار قتل روی یک ادمی مرتکب شده باشی همون میشه یا به یک ادمی اسیب زده باشی 

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736

خدا حق التاس رو میگ فقط نمیخشم.

تو بقیه چیزا خیلی خوب و مهربونه. خدا هم موقعیت طرفو درک میکنه و باهاش لجبازی نمیکنه😊

خدا بخشندس

از خدا غول نسازین😊

وزن اولیه ۶۶🥲 وزن هدف ۶۰🫠خب شدم ۵۹.۸۰۰🤩 فقط تو یک ماه اونم بدون ورزش، فقط با کالری شماری🫣 هدف بعدیم ۵۸ هست🙂‍↕️ قد ۱۶۰. شدم ۵۶، ولی الان با ریزش مو درگیرم😂😂😂

خدا نمیبخشه 

خوب نیس اینجوری بگی ها بدبخت نمیخواسته بمیره شاید گناهی گردنش باشه ولی مجازاتش با کسی که قصد مرگ داشته یکیه؟؟؟ نمیخواسته بمیره که😁

یه صلوات برای حاجتم ...به جلو میروم وادامه میدهم تنها بخاطر تو خداجون وگرنه مرگ برام شیرین ترینه  
خدا حق التاس رو میگ فقط نمیخشم. تو بقیه چیزا خیلی خوب و مهربونه. خدا هم موقعیت طرفو درک میکنه و باه ...

دمت گررررررررم😍😂😂😂

خدا حق التاس رو میگ فقط نمیخشم. تو بقیه چیزا خیلی خوب و مهربونه. خدا هم موقعیت طرفو درک میکنه و باه ...

عزیزم خدا حق النفسم نمی بخشه. حق الناس و حق النفس 2 تا قضیه مجزاست. خواهشا عدالت خدارو زیر سوال نبرین. 

عزیزم خدا حق النفسم نمی بخشه. حق الناس و حق النفس 2 تا قضیه مجزاست. خواهشا عدالت خدارو زیر سوال نبری ...

فردی ک ب مرحله خودکشی میرسه از نظر پزشکی لازمه بستری بشه و تحت نظر باشه.

این فرد کلا درکی ک از کاری میکنه ندارع و هیچی دست خودش نیست. چون تو مغزش یسری تغییرات رخ داده.

پس واسه همین میگم خدا درک میکنه و با کسی لج نمیکنه.

وزن اولیه ۶۶🥲 وزن هدف ۶۰🫠خب شدم ۵۹.۸۰۰🤩 فقط تو یک ماه اونم بدون ورزش، فقط با کالری شماری🫣 هدف بعدیم ۵۸ هست🙂‍↕️ قد ۱۶۰. شدم ۵۶، ولی الان با ریزش مو درگیرم😂😂😂

فردی ک ب مرحله خودکشی میرسه از نظر پزشکی لازمه بستری بشه و تحت نظر باشه. این فرد کلا درکی ک از کاری ...

من نگفتم استغفرالله خدا لج می کنه. من گفتم عدالت خدارو زیر سوال نبریم نه من خدام نه شما. خداوند هم فرمودن حق الناس و حق النفس بخشیده نمیشه. حالا اینکه آیا این مورد جزء حق النفس شمرده میشه یا نه با خداست. 

فردی ک ب مرحله خودکشی میرسه از نظر پزشکی لازمه بستری بشه و تحت نظر باشه. این فرد کلا درکی ک از کاری ...

خیر عزیزم اصلا باهات موافق نیستم ممکنه ی ادم به خاطر فشاری که روش هست در سلامت کامل مغز این حرکت رو انجام بده فقط چون خستس و تحمل نداره دیگه