2821
2789
عنوان

دختر۱۵ساله

| مشاهده متن کامل بحث + 565 بازدید | 44 پست
فردا اگر هزارجور مریضی مثل ایدز و ایناگرفت  چی اگر حامله شد چی به نظرم ی جوریی بگو

فقط به فکرم رسیده یه شماره ناشناس گیربیارم واس بدم به خواهرم

خداجونم ممنونم بابت مهربونیات
دخترخالش بهش گفته وگفته فقط دارم به تومیگم این میگفت کلی دعواش کرده وبلاکش کرده

خو بگو خواهر زادت به خالش بگه دخترش اینجوریی میکنه ب نظرم این موضوعی نییت ک بشه نادیدش گرفت اگر فقط دوست پسر داشت میگیم حالا باز عیب نداذه دورادور ولی میاره خونه به نظرم بده دیگه 

البته ی چیزیی بگم من اون سن دوستایی داشتم ک دروغ میگفتن ک میرن خونه خالی نمیدونم فازشون چی بود شاید اینم خالی بسته 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

بدبختانه صمیمی هم نیستن

متاسفانه همینم باعث کج روی و پنهان کاری میشه،

نوجوونیه که میخواد توی دسته همسال هاش کم نیاره و خودش رو اینجوری با این کارها ارتقا بده و نیاز به دیده شدن داره و آموزش درست ندیده . حالا داره زندگی رو تجربه میکنه اگرم متوجه اشتباهاتش نشه اسیبات جبران ناپذیری میبینه که کمترینش از دست دادن بکارته

خو بگو خواهر زادت به خالش بگه دخترش اینجوریی میکنه ب نظرم این موضوعی نییت ک بشه نادیدش گرفت اگر فقط ...

اگه بگه فکرنکنم خواهرم اونقدری منطق داشته باشهحتی شایدجبهه بگیره جلوش که چرااین میدونه واختلاف پیش بیاد.منم گفتم شایدالکی گفته بهت ولی گفت عکس خودش وپسره روازتواتاقش فرستاده برااین

متاسفانه همینم باعث کج روی و پنهان کاری میشه، نوجوونیه که میخواد توی دسته همسال هاش کم نیاره و خودش ...

باورت میشه ازالان استرس دختر۵ساله ی خودم رودارم که چجوری بایدرفتارکنم باهاش که سراغ اینکارانره

ببین یه فکری به مغزم رسید همه حرفاتو به اون دختره بگو که خبرچینی کرده اون از طرف خودش نقش دوست عاقلو ...

گفتم والااینم هرچی بهش میگه اون گفته امل بازی روول کن میخواددیگه همینجوری زندگی کنه

به اون دختره بگو که قرص اورژانسی و کاندومو بهش توصیه کنه حداقل باردار یا مریض نشه

واقعاآدم میمونه توکاراین بچه ها‌.آدم خودش روش نمیشه پیش شوهرش

واقعاآدم میمونه توکاراین بچه ها‌.آدم خودش روش نمیشه پیش شوهرش

کارما به کجا رسیده باید بگیم چیکار کنن باردار نشن .زمان ما واقعا ترسو بودیم ولی کاریش نمیشه کرد سه سال دیگه میره دانشگاه بازم همین کاراشو ادامه میده

کارما به کجا رسیده باید بگیم چیکار کنن باردار نشن .زمان ما واقعا ترسو بودیم ولی کاریش نمیشه کرد سه س ...

اتفاقامنم به این موضوع فکرکردم که سه سال دیگه چی میخوادبشه.مااول دانشگاه که بودیم تازه یه گوشی خریده بودن برامون اونم بدون دوربین بود