2777
2789
عنوان

تبلیغات بلاگرا

| مشاهده متن کامل بحث + 450 بازدید | 34 پست
بچه ها کسی از هزینه هاشون خبر نداره؟ خودشون ک تا میان جواب بدن ک اوووف....

اون پیجایی ک گفتم فکر کنم از ۷۰۰ تومن تا ۱۵۰۰۰۰ باشه می‌تونه کمتر و بیشتر باشهو هزینه استوری و پست فرق داره و آینه یه استوری میخوای یا چندتا

عصیانت اگرکردم،ن اینکه ندیدمت!                                       بزرگ دیدمت!!خدا دیدمت...

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اون پیجایی ک گفتم فکر کنم از ۷۰۰ تومن تا ۱۵۰۰۰۰ باشه می‌تونه کمتر و بیشتر باشهو هزینه استوری و پست ف ...

آهان خیلی ممنون

میشه واسه خونه دار شدنمون یه صلوات بفرستی😔

نگین فضلی و پریسا پورمشکی اینا خیلی بازخورد دارن

سرنا امینی هم خوبه

قیمتاشو نمیدونن

نگین یک☝️نگین دو✌نگین سه👌نگین دنده به دنده🚙نگین عسل و قنده🎂🍭🍬نگین چرا نمیخنده؟🤨نگین آه😎نگین ماه🌛🌓نگین مثله قناری🦢🦅🐔نگین ماشین فراری🚘نگین آه😗نگین ماه😉🌹🌙نگین چرا سر جنگه🗡😡نگین بشقاب پرنده🍽🕊🦚نگین آه🐆نگین ماه🍋🌭نگین ماه و قشنگه⭐🌠نگین مست و ملنگه🍷🍺🍻زِراشم چه قشنگه🍒😐🦄   امضامو کپی نکنین تو امضاتون اصلا خوشم نمیاد از این کار😒😒😒😒😒😒😒😒😒(ولی اگه خواستین واسه کسی بفرستین یا فقط برای خودتون کپی کنین اشکالی نداره😁😁)
حس خوبی نسبت ب کوثر ندارم هیچوقت جواب دایرکت نمیده همش تعریفایی ک ازش شده را استوری میکنه

من ن بدم میاد ازش نه خوشم میاد ولی ماهم یه پیام دادیم هنوز ندیده تازه اول پیامت باید تبلیغات# بذاری

راستی کسب و کارت چه مشتری ای میخواد تو چه رده سنی هستن؟این خیلی مهمه

عصیانت اگرکردم،ن اینکه ندیدمت!                                       بزرگ دیدمت!!خدا دیدمت...
من ن بدم میاد ازش نه خوشم میاد ولی ماهم یه پیام دادیم هنوز ندیده تازه اول پیامت باید تبلیغات# بذا ...

عههه نمیدونستم باید تبلیغات بزارم ممنون، محصول من یکی از پوشاک خانماس ک خودم کار طراحیش را انجام میدم واکثر فالورام رنج سنی ۱۸ تا ۳۲ سال دارن

شکیب غلامی بازدهی ش خوب بود ولی بعد از یه سری ماجرا ها بازدهی پیج ش اومد پایین؛؛؛؛؛به نظر من به همون ...

آخه من الان پول کمی دارم

عههه نمیدونستم باید تبلیغات بزارم ممنون، محصول من یکی از پوشاک خانماس ک خودم کار طراحیش را انجام مید ...

عزیز دلم ببین پس شما مشتری هات خانم هستناصلا ب این فک نکن کتبلیغاتتو بدی به تیکتاکرها یا ب اینایی ک کلیپ عاشقانه میسازن مثل نیکا و ارسلان و شکیب و ازین حرفا

حتما بده دست بلاگرهای خانم ک پیجشون روزمرگی می‌ذارنمثل همونایی ک گفتم چون اون نود درصد مخاطبا و فالووراش خانم ها هستن