2777
2789
عنوان

بازم بابام

514 بازدید | 50 پست

سلام بچها

اگه منو یادتون باشه قبلا اومدم داستان بابامو تعریف کردم

خلاصه بگم که مامان من چند سال پیش فوت کردن بابام۲سال پیش زن گرفت ولی چه زنی همش قهر بود خونه داداشش ۶ماهم باما نبود در حدی که با خانوادش اومدن خونه ما دعوا

الان مهرشو گذاشته اجرا و داریم مهرشو میدیم 

منم مجردم بابابام زندگی میکنم خواهرام ازدواج کردن کلا خونه همه چیش بامنه حتی بیرونم نمیرم که به بابام برسم الان ۳ماهه باز بابام ساز زن گرفتن میزنه هممونم مخالفیم خواهرام بخاطر اینکه جلو خانواده شوهراشون خجالت میکشن منم چون فشار مالی روبابام زیاد میشه

خدایا گاهی نگاهی😔😘

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی بابام به حرف گوش نمیده اصن و ساز خودشو میزنه بهونه گیری میکنه کار زیاد میکنه از غذا ایراد میگیره کلا همچی منم اعصابم خیلی بهم ریخته شبا کابوس میبینم همش با مشاورم حرف زدم گفت مال تنشایی که توخونتونه

حالا نمیدونیم چکار کنیم واقعا موندیم دیگ

از طرفیم میگم دخالت نکنم هرکار میخواد بکنه اخه با زنش دعواش میشد میخواست بره بیارتش میگفتم نه میگفت زنمه زندگی خودمه بیاد خونمو جمع کنه در صورتی که من خودمو کامل وقف بابام کردم میگفتم میگفت میخواستی نکنی اونموقع بود که اتیش میگرفتم سر همون میگم الانم دخالت نکنم فردا روز باز این حرفارو نزنه بدتر بسوزم

به نظر شما چکار کنیم خسته شدیم دیگه ینی زن انقدر مهمه اخه که پدر مارو دراورده

خدایا گاهی نگاهی😔😘

خانما میشه امضامونگاه کنین ممنون💚💙

من به دستان خداخیره شدم معجزه خواهد کرد🌹اللهم صلی علی محمدوآل محمدوعجل الفرجهم 🌹 خدایادستاموبگیربه حضورت ودستای گرمت بیشتراز همیشه نیازدارم کمکم کن(تیکرآرزوم تموم شد ولی به آرزوم نرسیدم خداشکرت😔💔)
راضی نشید  والا بره زن صیغه ای بگیره

با یه زنی در ارتباطه که قبل این که ازدواج کنه باهاش بوده ولی ما راضی نشدیم اونو بگیره درست نبود نمیدونم حالا چیزی هست بینشون یا نه

خدایا گاهی نگاهی😔😘