2777
2789

سلام خانوما امروز واکسن ۶ماهگی پسرمو زدن از چندساعت پیش تب کرده دست وپاهاش یخه ولی سرش داغه .استامینوفن دادم پاشویش هم‌میکنم اب کنار دستمه ولی پایین نمیاد🤕شیاف میتونم استفاده کنم تاحالا براش شیاف نذاشتم نمیدونم چقد بذار منظورم اینه نصف شیاف ۱۲۵ یا چی ؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دخترم ۸ ماه اش بود تب داشت رو ۴۰ درجه دکتر گفت شیاف استامینوفن ۱۲۵ بزار هر ۴ ساعت بزار اگه بازم پایین نیومد اب و ابمیوه زیاد بهش بده تب اش دفع بشه

یه حلقه ی طلایی اسم تو روش نوشته میخوام بیام پس اش بدم ریدی ب سرنوشتم😆😈💍💐💒💎💌

عزیزم حتما بیدار و هوشیار باش امشب و تب بچتو کنترل کن 

إِلَهِي كَيْفَ أَدْعُوكَ وَ أَنَا أَنَا، وَ كَيْفَ أَقْطَعُ رَجَائِي مِنْكَ وَ أَنْتَ أَنْتَ، إِلَهِي إِذَا لَمْ أَسْأَلْكَ فَتُعْطِيَنِي فَمَنْ ذَا الَّذِي أَسْأَلُهُ فَيُعْطِينِي، إِلَهِي إِذَا لَمْ أَدْعُكَ [أَدْعُوكَ ] فَتَسْتَجِيبَ لِي فَمَنْ ذَا الَّذِي أَدْعُوهُ فَيَسْتَجِيبُ لِي، إِلَهِي إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَيْكَ فَتَرْحَمَنِي فَمَنْ ذَا الَّذِي أَتَضَرَّعُ إِلَيْهِ فَيَرْحَمُنِي، إِلَهِي فَكَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَى عَلَيْهِ السَّلامُ وَ نَجَّيْتَهُ، أَسْأَلُكَ أَنْ تُصَلِّيَ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ، وَ أَنْ تُنَجِّيَنِي مِمَّا أَنَا فِيهِ، وَ تُفَرِّجَ عَنِّي فَرَجاً عَاجِلاً غَيْرَ آجِلٍ، بِفَضْلِكَ وَ رَحْمَتِكَ يَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِينَ

منم امروزواکسن شش سالگی دخترموزدم ..خدامیدونه ظهرتاحالاکه خوابیددیوونم کردازگریه و دستش که دردمیکردالان سر خودم داره می ترکه بسکه غرزدوگریه کردشامم نخورد...خیلی صبوره به دردامانمیدونم امروزچرااینطوری کرداستامینوفن بهش دادم.بالاسرش نششستم

پاشویه نکن 

دستمال رو با آب ولرم بشور سرد نباشه و ران پاش بزار آبش رو خوب بگیر

شیاف رو زن‌ بزن ۱۱۵ بپرس

چون من به بچه یکساله دادم

۶ ماهه نمیدونم

تبش چنده؟

استا هر چند ساعت میدی؟

چه مارکی میدی.

هر ۴ یا شش ساعت دوبرار وزنش قطره استامنیوفن 

شیاف استامنوفن ۱۲۵ هم میتونی بذاری هر ۶ ساعت

معنولا ۲۴ ساعت اوج تب واکسنه بعد کمتر میشه اگر بیشتر از ۴۸ ساعت تب داشت ببر بیمارستان که انشالله زودتر خوب میشه

چنان مشتاقم ای دلبر به دیدارت                                                 که از دوری برآید از دلم آهی ،بسوزد هفت دریا را

بالبت امتحان کن حالت بوس کن تو پیشونیش داغ باش حس میکنی نباشه حالت تب خود بدن امتحان کن یه دکتری ب من گفت بالا باشه لبات داغ میشه باید یکاری کنی حتما 

مادربزرگم همیشه میگفت :                                                                                                               شاید عشق بتونه باعث گذرزمان بشه؛ولی گذر زمان نمیتونه باعث ایجاد عشق بشه .....