2777
2789
عنوان

سختترین زبان به نظرتون؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3931 بازدید | 54 پست
تورک دیلی چوخ شیرین دیل دی یاشاسین تورکلر⁦❤️⁩

یاشاسین انسان، نه فقط تورک 

من هم ترکم ولی همه انسانیم و از یک‌آب و خاک ، برای هر قوم و ملیتی ارزوی سعادت و خوشبختی دارم 

زندگی کوزه ی آبی خنک و رنگین است ، آب این کوزه گهی شور گهی تلخ گهی شیرین است 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یاشاسین انسان، نه فقط تورک  من هم ترکم ولی همه انسانیم و از یک‌آب و خاک ، برای هر قوم و ملیتی ...

چون اسی بهش اشااره کرده بود گفتم عزیزم وگرنه من نگفتیم ما انسانیم بقیه حیوانن دور از جون

با خدا باش پادشاهی کن بی‌خدا باش هر چه خواهی کن😒⁦🖐️⁩
من یه مدته سریال کره ای با زیرنویس میبینم تو یه مدت کم لغتهای جدید یاد گرفتم  فکر کنم دو سه سا ...

حرفاشون رو کش میدن مثلا میگن جوعنااااااا البته من فقط دوتا سریال کره ای دیدم😄

یعنی میشه من از وزن ۶۰ بیام رو ۵۸😅یعنی چند ماهه میخوام کم کنم نمیشه به امید اینکه تو این دوهفته کم کنم و ۱.۱.۱۴۰۰ (۵۸ )باشم
چون اسی بهش اشااره کرده بود گفتم عزیزم وگرنه من نگفتیم ما انسانیم بقیه حیوانن دور از جون

اهان متوجه نشدم ، ولی منم کلی گفتم گلم ، خیلی جاها میبینم میگن یاشاسین تورک و برام جالب نیست 

دلت شاد و لبت خندون 

زندگی کوزه ی آبی خنک و رنگین است ، آب این کوزه گهی شور گهی تلخ گهی شیرین است 

من چند وقت پیشا  رفتم الفبای چینی و کره ای و ژاپنی رو تو اینترنت دیدم

چینی رو زیاد یادم نیست

ولی ژاپنی و کره ای تقریبا همون حروف انگلیسی بودن یه ذره دستکاری شده بود به خصوص ژاپنی