2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا منم اصلا نمیدونم چرا نمیشه الان اسی گفت دلم پرکشید جالب اینجاس دقیقا میخواستم امسالم برم کربلا ...

وای منم

تو نمیدکنی اربعین 98 ک همه رفتن کربلاعو من جا موندم چه قدر گریه کردم

سلام نذر دوست من کن سید هست اسمشو بگو سادات اگه درست شد شماره کارت میدم ۵۰ تومن بریز تو کارت 😂😂😂 

جدی میگم ندرش کن میگیره 

منو دعا کن حالم بد میشه همه میان از حاجت گرفتن میگن مشکل من بدبخت هنوز سرجاشه 

خدا یا فقط به تو گفتم ولی تو ندید گرفتی میخوای غرورم له شه وستت درد نکنه 

تقریبا همه ی تاپیکاتو خوندم کلی از عشقت کیف کردم درسته تو خیلی عذاب میکشی ولی واسه کسی که داره میخونه لحظه لحظه ش پر از عشقه

دوست خوبم انشالله که بهش میرسی ولی به نظرم خودتم یکم تلاش کن و سعی کن زمینه رو خودت فراهم کنی 

به قول یکی از بچه ها که نوشته بود واست که دلشو به دریا زده و علاقه شو ابراز کرده تو هم یه حرکتی نشون بده

مثلا با یه بهونه ای شب که میشه برو پی ویش و ازش سوال بپرس و یکم هی سرک کشیدنت رو تو پی ویش بیشتر کن

لطف کن هر خبری میشه منم تگ کن امیدوارم که پایان عشقت خیلی خوش باشه❤️

🔴اتفاق های خوب سراغ کسی می آید ک صبر میکند...اماا اتفاق های بهتر سراغ کسی می اآید ک تلاش میکند..🔴
تقریبا همه ی تاپیکاتو خوندم کلی از عشقت کیف کردم درسته تو خیلی عذاب میکشی ولی واسه کسی که داره میخون ...

دیگه چقدر تلاش کنم....واقعا هر کاری کردم

نمیتونم دیگه رک تر از این بهش بگم

تو تاپیک یکی مونده ب اخریم مینویسم اتفاقارو

سلاااام ۳ساعته دارم تاپیکاتو میخونم دختر..کاش همین روزا بیای یه خبر توووپ بدی و ماروهم خوشحال کنی⁦❤️⁩چقدر حال این روزاتو درک میکنم...منم مث تو عشقم یه طرفه بود..پسرداییم بود و تازه هروقتم همو میدیدیم باهم کل کل و دعوا سر اینکه میگفت نرو دانشگاه و من میگفتم مگه چیکارمی میگفت پسرداییتم..منم خیلی از حالتای توروداشتم اصن نابود بودم ولی یه چندوقتی بیخیال شدم تااین ک یهو خودش پی ام داد و یه ماه مث دوتا دوست عادی باهم حرف زدیم و بعدش اعتراف کرد..الان من ۲۳سالمه و ۵ساله باهم ازدواج کردیم و یه دختر ۴ساله داریم..من ب عشق بچگیم رسیدم..همین روزا منتظرم توام خبر خوب بدی بهمون دخترخوش قلب⁦❤️⁩😍

اینجاااا همه شاخ شهرن ساچه واو😒🙆همهههه علامه دهرن ساچه واااااو😑🤦دلوووو خوشگلهههه دلووووو خوشگلههههه تو دست من تک دله😐😐 خداوکیلی صدتومن میدم تک خشتم بده تو دستم😑😂زده ب سرم نمیدونم چی دارم مینویسم کله سحری😬از همین تریبون اعلام میکنم ک ساعت ۴صبح اینو نوشتم😑هااان یچی دیگم یادم اومد..من دقییقا ۳سال خواننده خاموش بودم🙆