2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مادرم تموم دنیامه امیدم زندگیم رفیقمه همه کسمه...عاشقشم کل فامیل واسش جون میدن از بس خانووووم ومهربو ...

میشه ویژگی های خوبش رو بگی

میخوام یاد بگیرم

چطوری تونسته باهات صمیمی باشه، چه ویژگی های خوب و خاصی داره؟

از اینکه شاده همیشه وقتش پره به روزه کلی دوست و آشنا داره با شرایط راحت کنار میاد و اهل افسردگی و اینا نیست و برای خودش یه اعتقاداتی داره مهم نیست کجاست و بقیه چی میگن سر اعتقاد خودش هست خیلی خوشم میاد

از اینکه گذشت زیادی داره خصوصا برا خانوادش و میخواد هر جور سده همه رو از خودش راضی نگه داره و مارو هم گاهی مجبور میکنه به میل بقیه رفتار کنیم و اگر خلافش باشه هی عذاب وجدان میده بهمون خوشم نمیاد

مادر من رفیقم بود کار اشتباه میکردم قایمکی بهم تذکر میداد منو میکشید یه گوشه با حرفاش خجالتم میداد. لباسامو مادرم انتخاب میکرد خیلی به روز بود. باهم بیرون میرفتیم خوش میگذروندیم. همیشه میگفت مونا فلان لباس مد شده تو تن دخترا میبینم بریم بخرم برات. بخاطر من باهمه میجنگید. وقتی رفت فهمیدم چیو از دست دادم فهمیدم مامانم یه حرفایی رو میشنیده اما به من نمیگفته ناراحت بشم

آن لحظه میمیری که صدا کنی مادر اما کسی نباشد که بگوید جانم!مامانم دلتنگ اون صورتی هستم که نمیدانم خاک با آن چه کرده😭از اول دی ماه هیچ تاپیکی نخواهم زد و در هیچ تاپیکی شرکت نخواهم کرد ... به امید رسیدگی به سایـــت 

حرف نمیزنه مشکلشو نمیگه یهو فوران میکنه اصلا بلد نیس اروم حرف بزنه

تازه به منم زنگ نمیزنه اصلا🙄

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

میشه ویژگی های خوبش رو بگی میخوام یاد بگیرم چطوری تونسته باهات صمیمی باشه، چه ویژگی های خوب و خاصی ...

مامانم حقیقتش خودش ذاتا مهربون وخیلی خانومه احترام همه را داره منو دوستداره هوای بچهام شوهرم داره باتمام عروساش خوبه همشون یه جور دوستداره مثلا اگه یکی از عروساش بخواد چیزی به اون یکی بگه میگه دخترام شما همتون خواهرین باید همه دور هم باشیم بنیاد خونواده مون محکم باشه نباید خونواده از هم بپاشه بخدا عدوسامون خیلی خیلی مامانم میخان 

مامانم خیلی خیلی زیاد تو خونه پای بچه ها وایمیسته، بزرگ شدیم هنوز خوراکی میده دستمون. از مهربونیشه و عاشقشم ولی خب اینطوری خیلی به خودش فشار میاد، از پا میفته. یا اصلا حاضر نیست کمک بگیره تو کارای خونه از بچه ها. من ترجیح میدادم بیشتر مراقب خودش و سلامتی ش باشه.

در مورد مسائل دخترونه و زنونه هم هیچ وقت از بچگی با من راحت نبود، یه حیای بیخود، من دوست ندارم با دخترم اینطور باشم در آینده.