2777
2789
عنوان

میشه مامانا ی لحظه بیاین تورو خدا

| مشاهده متن کامل بحث + 262 بازدید | 30 پست
نگران نباش عزیزم... پیجتو دیدم خیلی قشنگ بود کارات😍 الان برا رقابت باید قیمتو مناسبتر بزنی و اگر ا ...

به خدا قیمتم خیلی کمتر از بقیه هست جاهای دیگه ست بلوز شلوار استین بلند رو میدن 210 تومن من میدم 160 تومن تیشرت همه 85 تومن مال من 70 تومن تازه اونا چینی هستن پارچه ها همه مواد و پلاستیکه اما من تضمین پارچه و دوخت میکنم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان 5 ماه هست عکاسی دادم کارهامو میرم کامنت میذارم که دیده بشم توی پیج هم صنف ها کامنت خریدار ها رو ...

خب برو فالوکن کسانی که پیج های مشابه شما رو فالو کردن. براشون دایرکت بذار با یه متن مناسب و با پیج های هم سطح خودت تبادل بکن

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

خب برو فالوکن کسانی که پیج های مشابه شما رو فالو کردن. براشون دایرکت بذار با یه متن مناسب و با پیج ه ...

اخه میگن زیاد فالو کنم و دایرکت بدم شادوبن و بلاک و این داستانا میشه پیجم

مثلا تیشرت چند بذارم؟ ست آستین کوتاهبا شلوار چند؟ ست استین بلند با شلوار چند؟ 

نمیدونم والا ولی تا جایی که میتونی سودتو کم کن تا مشتری جمع کنی بعد کم کم زیاد کن مثلا تیشرت ۵۰ اگه برات میصرفه

اخه میگن زیاد فالو کنم و دایرکت بدم شادوبن و بلاک و این داستانا میشه پیجم

نه زیاد انجام نده توی روز صدتا مجاز هستی. دایرکتم یه 50 تا

بی رویه این کارو نکن و در فواصل زمانی مختلف

کلا پیج زمان میخواد باید وقت بذاری

پست هات رو چند ساعت اول ویرایش نکن

از هشتک استفاده کن حتما

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

نمیدونم والا ولی تا جایی که میتونی سودتو کم کن تا مشتری جمع کنی بعد کم کم زیاد کن مثلا تیشرت ۵۰ اگه ...

خب بدم 50 سودم میشه 5 هزار تومن بعد فالوور جمع شد گرون تر بذارم نمیگن چیشد گرون شد؟ 

نه زیاد انجام نده توی روز صدتا مجاز هستی. دایرکتم یه 50 تا بی رویه این کارو نکن و در فواصل زمانی مخ ...

ممنونم عزیزم مرسی که راهنماییم میکنی به نظرت توی همین نی نی سایت هم توی تاپیک ها تبلیغ کنم میشه؟ 

ممنونم عزیزم مرسی که راهنماییم میکنی به نظرت توی همین نی نی سایت هم توی تاپیک ها تبلیغ کنم میشه؟&nbs ...

اره میشه اما نمیدونم تبلیغ ممنوعه یا نه

باید جامعه هدفت رو پیداکنی مامانها و بعد مجاب بشن ازت خرید کنن بعد هم بری سراغ مغازه دارا پیج های کوچیک فروش

ممنونم عزیزم مرسی 

خواهش میکنم