2777
2789
عنوان

میشه مامانا ی لحظه بیاین تورو خدا

262 بازدید | 30 پست

سلام من خیلی ناراحتم دارم دق میکنم با همه ی پس اندازم ی تولیدی زدم لباس راحتی تولید میکنم اما نمیدونم چرا هیچکس توی اینستا فالوو نمیکنه یا به زور لایک میکنن اصلا کامنت نمیذارن حتی خواهرم مادرم نمیدونم از حسودیه چیه چرا من شانس ندارم خواستم به این بلاگر ها تبلیغ بدم همه ده میلیون و 5 میلیون پول میخوان حروم خورها انگار مردم سر گنج نشستن خودشونو مسخره کردن تورو خدا راهنماییم بکنید خب😭😭😭

تخفیف ارسال رایگان بذار عزیزم... از بلاگرای ارزون شروع کن.... انشاالله کارت بگیره.. 

آدرس پیجتو اینجاهم بذار

خدایا بی نهایت شکرت 🥰ممنون که بارها تو زندگیم بغلم کردی🥰هر وقت صدات زدم بازم مثل همیشه آغوشتو دریغ نکن🤗 و محکم تر از قبل بغلم کن😍 بحق بسم الله الرحم الرحمن الرحیم 😍یا الرحم الراحمین💞

خیلی خیلی خیلی سخته پیج رو بالا بردن. ادمین باتجربه بگیر به نظرم 

باید مداوم پست و استوری بذاری فالو کنی پیام بدی درخواست کنی فالوت کنن و اینکه با پیج های خورده فروشی همکاری کنی

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تخفیف ارسال رایگان بذار عزیزم... از بلاگرای ارزون شروع کن.... انشاالله کارت بگیره..  آدرس پیجت ...

ممنونم که جواب دادی مسابقه گذاشتم بد نبود ی ده بیست نفر اضافه شدن اما نمیدونم چرا کامنت اینا نمیذارن شما بلاگر خوب و ارزون سراغ دارید؟ اصلا بجز بلاگرها چیکار میتونم بکنم به نظرت پیامک تبلیغاتی جواب میده؟ این پیجمه @chechelas.ir 

خیلی خیلی خیلی سخته پیج رو بالا بردن. ادمین باتجربه بگیر به نظرم  باید مداوم پست و استوری بذار ...

هممممه کار میکنم حتی کارهامو میدم عکاس تبلیغاتی حرفه ای عکس میگیره والا موندم تو کار خودم

شما الان اصلا نباید تبلیغ بدی چون بازدهی نداره برات. فقط باید فعلا پیجت رو تا 4-5 هزارتا واقعی ببری بالا. نه تبلیغ کن نه ممبر بزن

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

هممممه کار میکنم حتی کارهامو میدم عکاس تبلیغاتی حرفه ای عکس میگیره والا موندم تو کار خودم

خب سخته نباید توقع داشته باشی یهو بری بالا

شما الان اصلا نباید تبلیغ بدی چون بازدهی نداره برات. فقط باید فعلا پیجت رو تا 4-5 هزارتا واقعی ببری ...

خدا خیرت بده راهنماییم کن اخه چجوری؟ پیامک تبلیغاتی بدم بزنن به نظرت جواب میده؟ لینک اینستامو توش بزنن و ی متن

خدا خیرت بده راهنماییم کن اخه چجوری؟ پیامک تبلیغاتی بدم بزنن به نظرت جواب میده؟ لینک اینستامو توش بز ...

نه این کارها جواب نمیده. چند وقته پیج زدی؟ دقیقا چه مارهایی کردی؟ چندتا عضو داری؟

نگران نباش عزیزم... پیجتو دیدم خیلی قشنگ بود کارات😍

الان برا رقابت باید قیمتو مناسبتر بزنی و اگر ارسال رایگان داشته باشی عالیه😍😍😍

خدایا بی نهایت شکرت 🥰ممنون که بارها تو زندگیم بغلم کردی🥰هر وقت صدات زدم بازم مثل همیشه آغوشتو دریغ نکن🤗 و محکم تر از قبل بغلم کن😍 بحق بسم الله الرحم الرحمن الرحیم 😍یا الرحم الراحمین💞
نه این کارها جواب نمیده. چند وقته پیج زدی؟ دقیقا چه مارهایی کردی؟ چندتا عضو داری؟

الان 5 ماه هست عکاسی دادم کارهامو میرم کامنت میذارم که دیده بشم توی پیج هم صنف ها کامنت خریدار ها رو لایک میکنم استوری میذارم هر روز و یکبار هم مسابقه گذاشتم