2777
2789
عنوان

بچه ها شوهرم میگه کثیفی

| مشاهده متن کامل بحث + 9589 بازدید | 152 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه رو اسکل کرده این خانم بیخی بیایدبیرون از تاپیکش

فقط یه ایرانی میتونه بعداز اینکه جواب آزمایشش رو گرفت و       سالم بود بگه:این همه خرج کردیم هیچیمون هم نبود😂😂😂  آقا اینایی که میخوان مشت بیارن از قبل ی ندا نمیدن که ما کف دست نبریم سنگ کاغذ قیچی بشه😂😂😂 توجه کردین وزارت بهداشت دیگه پیام نمیده سپردمون دست خدا😂😂
دقیقا بعد از اینکه اون ترکید این عضو شد و انقد چرت و پرت گفت😑

اون تاپیکاش همش چرت بودمخصوصا اونکه گفت عروسیش درماشین خوردتوصورتش دماغش شکست

شهرازصداپراست،    🗣    ولی ازسخن تهی،                                                       

سلطان میکروبه نی نی سایت 😐

همیشه گفتم 👑 سرمی تا بفهمی شاه کیه.          روشنفکری در اروپا : تحصیلات عالیه *مطالعات گسترده *اطلاعات عمومی بسیار بالا *نوشتن کتاب و مقاله *سفر به نقاط مختلف دنیا *شخصیت و انسانیت بالا *احترام به تمامی مذاهب و عقاید*و...                        روشن فکری در ایران :کشیدن سیگار و خوردن قهوه *مخالفت با دین و مذاهب *خواندن جملاتی چند از نیچه *طلاق گرفتن *موزیک خارجی گوش کردن *مخالفت با چیزی که بقیه موافقن *موافقت با چیزی که بقیه مخالفن *نگهداری سگ یا گربه و آن را به اندازه فرزند نداشته عزیز شمردن *و...     قابل توجه خانومایی که ادای روشنفکرارو در میارن اونم با فحش دادن به شوهر بقیه و گفتن جمله معروف بزن تو دهنش 😒. میتینگ آنلاین غیبت از فامیلای شوهر، دیگه لازم نیست بریم در حیاط بشینیم 😁😅. دست و جیغ و هورررا 😜. 

ببخشید رک میگم همسرت درست گفته حداقل یک روز در میون برو حموم ، ظرف هاتو بعد غذا خوردن بلافاصله بشور ، خونه رو حداقل هفته ای دوبار بکش 

برا سلامتی امام زمان و خانواده ام و خودم صلوات میفرستی😍😘
اره مگه دیره

اصلا چرا میری حموم؟ 

حیفه اب حروم بشه

ما انسان ها همه گناه کار هستیم و اجازه نداریم به خاطر تفاوت در نوع گناهمان یکدیگر را به چشم حقارت نگاه کنیم...